praegune kellaaeg 20.06.2025 00:31:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Favorites
HV vaatleja

|
04.04.2009 13:27:50
Vajan abi, Actionscript2 ja tween |
|
|
Nimelt mul on probleem, mul on kolm linki, Home, Portfolio, contact, ma alustasin sellest et animatsiooni alguses olen Homes, siis lähen Portfolioss, portfoliosse minekul peab minema so called conteineri pilveke ülesse poole, see on mul tehtud as tweeninga, aga nüüd kui ma tahan klikkida Home või Contacti peaks minema see pilvekene alla poole, olenevalt kus ma olen, Kui hetkel asun portfolios ja klikin home(kõige madalam) peale siis peaks pilveke liikuma alla kõige rohkem, kui aga Contacti(keskmine kõrgus) peale siis natukene, ja sama ka contactil olles Portfoliole klikkides natukene üles või home minnes natukene alla poole. Timelinel on mul igal layeril ainult üks frame. Oskan nii kaugele teha et saan nendele linkidele klikkides pilvekesed kõrgustesse liikuma aga seda ei oska enam kuidas ma saan teha animatsiooni olenevalt sellest millel ma hetkel asun (või viimasena klikkisin)..
Praegune actionscripti kood on selline:
import mx.transitions.Tween;
import mx.transitions.easing.*;
home_btn.onRelease = function(){
var myTween:Tween = new Tween(cloud, "_y", Regular.easeOut, 336, 300, 2, true);
}
portfolio_btn.onRelease = function(){
var myTween:Tween = new Tween(cloud, "_y", Regular.easeOut, 336, 200, 2, true);
}
contact_btn.onRelease = function(){
var myTween:Tween = new Tween(cloud, "_y", Regular.easeOut, 336, 270, 2, true);
}
Loodan et saite aru, ma küll ei jõudnud seda tervet foorumit läbi otsida, aga kaks nädalat olen googeldanud väikeste vahedega et kuidas saaksin edasi teha, alguses oli kõik teema mul timeline peal, nüüdseks olen kolinud puhtalt actionscripti peale.
Lisan ka swf faili manusesse et oleks parem ülevaade.
Ette tänades Nele.
_________________ In peace we train for war, in war we fight for peace. |
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
04.04.2009 22:15:03
|
|
|
ma ei ole küll kunagi actionscriptis midagi teinud ja selle iseärasusi ei tea, aga tundub, et nende 336'te asemele pead panema esialgse cloud objekti "_y" väärtuse
umbes et:
var myTween:Tween = new Tween(cloud, "_y", Regular.easeOut, cloud._y, 300, 2, true);
} |
ja nii teistele ka.
või siis:
var starty = cloud._y;
var myTween:Tween = new Tween(cloud, "_y", Regular.easeOut, starty, 300, 2, true);
} |
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Favorites
HV vaatleja

|
05.04.2009 18:15:57
|
|
|
var myTween:Tween = new Tween(cloud, "_y", Regular.easeOut, cloud._y, 300, 2, true);
jah see toimis.
Aitäh!
_________________ In peace we train for war, in war we fight for peace. |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|