praegune kellaaeg 19.06.2025 00:43:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
samsungime
HV vaatleja
|
24.03.2009 16:33:27
ei oska kasutada telefoni |
|
|
Kas keegi oskab öelda, kas ja kuidas Samsung sgh m610 -ga saab sms-i saata viitega. ses mõttes, et kirjutan sõnumi valmis, aga telefon saadab ise mingil etteantud ajal ( järgmine päev, 5 tunni pärast, vms) siis sõnumi ära, et noh nagu äratuseks teisele või nii. Mulle tundub, et peaks saama, ma justkui oleks varem teinud, aga enam ei oska , a võib-olla selle telefoniga pole teinud ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mati29
Kreisi kasutaja

|
24.03.2009 16:46:30
|
|
|
Viivituse tellimiseks tuleb lühisõnumi saatmisel talitada järgnevalt:
* Kirjutage SMS-lühisõnumi ette viivituse tellimise kood * V X #
X asemel kirjutage sõnumi edastamise viiteaeg tundides (1-167 tundi). Ärge unustage tühikut V ja numbri vahel!
* Saatke lühisõnum ära (vajadusel salvestage ka sõnumimällu).
* Määratud aja pärast saadetakse sõnum tekstikeskusest saajale.
link
_________________ Number profiili! Keskmine EKRE valija toetab Eesti alkotootjaid ja Soome riiki maksudega, meie riiki ka laevapiletite kaudu. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
samsungime
HV vaatleja
|
24.03.2009 18:56:34
|
|
|
Oot. Aga kas siis ei tule mingit lisateenuse hinda juurde maksta. st kas niimoodi tellides jääb sms-i hinnaks ikka see mis tavalise sõnumi puhul?
Ja see pole nagu päris see, mida ma mõtlen. Kas ei saa kuidagi kuupäevaliselt ja kellaajaliselt paika panna sõnumi lähetuse aega, võib-olla on see kuidagi Kalender või Memo all telefonis siiski olemas?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|