Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP läpatsid ja wifi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 02.01.2009 11:02:01 HP läpatsid ja wifi vasta tsitaadiga

Selline kummaline case nüüd, et kodused HP läpatsid (2x Compaq, 1x Pavilion) näevad ajuti kurja vaeva kodusesse wifisse logimisega. Mõnikord isegi pool tundi. Saavad hetkeks ühenduse ning viskavad kohe välja. Lisaks väidavad, et ühendus on unsecured, mida aga ei ole (WPA-PSK AES). Asi tekkis täiesti lambist, ilma, et oleks kord juba paikapandud võrguseadeid puutunudki. Ülejäänud arvutid (deskid Buffalo pulkadega ning kaabliga ning FS Amilo) on murevabad. Uusimaid võrkarite draivereid kui juba pealolevad kah HP saidilt ei leia. Nii et, ideid?
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 02.01.2009 11:24:00 vasta tsitaadiga

Lihtsalt need 2 arvuti püüavad oma tundlike antennidega kinni WiFi, mis tuleb kusagilt naabermajast hoopiski. Kuna naabermaja signaal on nõrk, siis see ühendus ei püsigi.

Nii, et pead asjad uuesti seadistama, et naabermaja WiFi-t esimesena tööle ei haagitaks, vaid kodune võrk.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 02.01.2009 11:46:00 vasta tsitaadiga

tahanteada, krt küll, siinkandis läheduses pole ühtegi muud wifit. Vastasel juhul ma juba teaks sellest. Siin on üldse vähestel netiühendus. Btw, DHCP on keelatud.
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 02.01.2009 12:00:29 vasta tsitaadiga

Ära oleta, vaid tee WiFi-de loetelu lahti. Sellest näed kohe - sel juhul, kui on mitu võrku, et mis võrk ja kui tugev signaal.

Igatahes käitumise jägi oleks küll nagu veel kellelgi tekkinud Uncecured WiFi. Ning kuna signaal on nõrguke, siis see ühendus ei püsi kah. Ja näiteks USB-WiFi, mis on nõrgema tundlikkusega, sellist nõrka võrku ära ei tunne.

Ja võiksid koduvõrgus masinad üleüldse MAC-aadressi kaudu ruuteriga siduda. Jääb alatiseks ära probleem, et arvuti hakkab mingite jamade tõttu mõnda teist võrku taga otsima.
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 02.01.2009 14:25:26 vasta tsitaadiga

tsitaat:

tahanteada, krt küll, siinkandis läheduses pole ühtegi muud wifit. Vastasel juhul ma juba teaks sellest.

Pealegi, teade balloonis näitab mu SSID, mitte muud. SSID on muidu välisilma jaoks peidetud.

Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.01.2009 15:46:26 vasta tsitaadiga

Proovi lapakates WiFi-ühendus ruuteriga uuesti konfigureerida. Lisaks uuri, kas ruuteris pole ehk kasutajate arvu piirangut kusagil.
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 04.01.2009 07:55:46 vasta tsitaadiga

Betamax, esimene on juba ühe läpatsiga proovitud- asi endine. Teiseks- ainus piirang on enda seatud ip-aadresside arv ja see on 20. Kasutatud on 10, kõik staatilised. Asi tundub olema HP ja Broadcom WiFi adapterite spetsiifiline. HP saidilt abi ei saanud. Ideid?
rainer9968
HV kasutaja
rainer9968

sõnum 04.01.2009 13:42:37 vasta tsitaadiga

Endal sama mure, läpakaks siis 6910p ja ka Broadcomi wifi. Peal on siis Linux Ubuntu 8.04 ja XP SP3. Linuxiga probleemi pole aga XP-ga ka netti ei saanud. Tegin võrgu vabaks ja panin uuemad draiverid peale, ikka ei saa, siis võtsin Windowsi tulemüüri maha ja siis sain wifisse kuidagi. Kuskil mingi kala on. Kuna varem pole Broadcomi wifiga läpakat olnud siis ei oska lahendust ka leida, samas nx6110 inteli wifiga probleeme pole. Kodus on veel Samsung R55 ja sel probleeme pole.
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 04.01.2009 15:44:57 vasta tsitaadiga

rainer9968, õpside läpats? Sel selline kooslus peal jah. Ainult mina keerasin Wini oma müüri kinni, sest asemele sai Comodo. Aga asi pole ka Comodos, sest kuu või kaks tagasi töötasid nad kõik Comodoga laitmatult.
rainer9968
HV kasutaja
rainer9968

sõnum 04.01.2009 21:49:23 vasta tsitaadiga

Jap on küll icon_wink.gif
tagasi üles
.:MDK:.
HV veteran
.:MDK:.

sõnum 05.01.2009 11:13:29 vasta tsitaadiga

NX6110 ja Broadcom wifi + XP + Buffalo ruuter = toimib siis kui tahab. Linuxiga töötas justkui paremini. Mujal kusjuures probleeme ei ole olnud, ainult koduvõrk.
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 06.01.2009 18:03:13 vasta tsitaadiga

Võimalik, et ostangi mingi aeg uue wifi ruuteri, see olemasolev ongi juba pea 3 aastat töötanud 24/7, ehk hakkabki väsima. Samas Buffalo adapteritega töötab normaalselt...
rainer9968
HV kasutaja
rainer9968

sõnum 07.01.2009 16:30:19 vasta tsitaadiga

Endal ka koduvõrguga jamas, nüüd nagu olukord on parem, mujal pol probleeme. Imelik see sama ruuter on olnud ja ca 5 erinevat läpakat olnud ja see on nüüd esimene, mis nii jamab. Dell D400 oli sees Dell1350 wifi, mis toimis suurepäraselt, mis imetoodang siis see Broadcom on icon_confused.gif
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 23.03.2009 12:52:23 vasta tsitaadiga

Niih, mure sai murtud. Windows Update saidil oli nüüd ilmunud "Hardware" alla Broadcomi uuendatud driver. See aitas. Nüüd on ka uusim driver ilmunud HP saidile. Ehk on kellelegi abiks.
rainer9968
HV kasutaja
rainer9968

sõnum 23.03.2009 12:59:03 vasta tsitaadiga

Ise tegin nii, et võtsin HP kodukalt uuema draiveri ja panin sellega koos peale Broadcomi wifi programmi, et wifit windows ei juhi. Nii on toiminud probleemivabalt.
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 24.03.2009 09:22:35 vasta tsitaadiga

Jah, see uusim driver HP saidilt on nüüd ka mul tarkvaraarhiivis tagavaraks.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP läpatsid ja wifi
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.