praegune kellaaeg 20.06.2025 23:00:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Jarmo
HV kasutaja

|
19.03.2009 18:28:14
Probleem vbulletin v 3.7.2ga |
|
|
Viimasel ajal on mingi veider probleem ilmnenud minu foorumiga. Seisneb selles, et postitused, mis tehakse umbes ühel ja samal ajal (+-1 minut) lähevad sassi. Näiteks kui kasutaja vastab mingile eelnevale postitusele, siis see vastus läheb selle posti ülesse, millele ta vastas (justkui oleks postitatud varem).
Kasutajad on saanud ka veateateid 'This post is a duplicate of a post that you have posted in the last five minutes. You will be redirected to that thread.'
Kasutan ka shoutboxi ja seal on asi puhta hull - kõik shoutid, mis tehakse umbes samal ajal (minuti jooksul), on läbisegi.. näiteks kui vastata kellelegi, siis ilmub minu shout kuskil teiste keskel, mitte viimasena, nagu peaks olema.
Need probleemid üks päev järsku hakkasid, ilma, et oleks mingeid muudatusi teinud modifikatsioonides. Olen otsinud abi ka google'ist, aga ei ole leidnud. Ehk on siin keegi millegi sarnasega kokku puutunud ja oskab öelda, mis võib seda põhjustada ja kuidas seda saaks parandada?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|