praegune kellaaeg 20.06.2025 00:27:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Reinsalu
HV vaatleja

|
13.03.2009 14:09:50
MS Outlooki kirjade mustandid |
|
|
Ma tükk aega jamasin ja ei saanud jagu kuigi olin vist lähedal. Oleks siis vaja seda, et oleks outlookis paar nuppu, mille avades oleks uus kiri ja ja valmisseadistatud nimed, kellele kiri läheb ja ka pealkiri. Ma proovisin macrodega, aga seal ei salvestanud neid välju ja drafi jätab ka ainult ühe kirja, mis on pooleli. Asja peaks vist saama ikka lahedada macrodega, aga mul praegu sai mõistus otsa. Äkki oskab keegi aidata, lahendus peaks vist üsna lihtne olema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raitm
HV kasutaja

|
13.03.2009 14:14:44
|
|
|
Teed kirja valmis: nimed ja pealkiri.
Siis alvestad selle templatena näiteks desktopile: Save AS -> Outlook template.
Desktopil klikid templatel ja peaks saama rahuldava tulemuse? Üks miinus on küll: "nupp" ei teki mitte outlooki, vaid desktopile.
Edit: keegi ei keela salvestada templatet outlooki folderisse
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reinsalu
HV vaatleja

|
13.03.2009 14:19:46
|
|
|
See desktopi variant eriti ei sobi, aga kui ma paneks sinna kausta ja siis teeks macro, mis avaks selle? Muidugi siis oleks mul selle jaoks vaja visual basicu koodijuppi, sest ta viskab millegi pärast selle editori kohe lahti ja niisama tegevust salvestada ei lase nagu excelis. Vähemalt mina ei leidnud sellist võimalust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|