praegune kellaaeg 18.06.2025 03:47:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
geotrac
HV vaatleja
|
08.03.2009 03:23:56
DDWRT Buffalo mure |
|
|
Tere foorumi rahvas.Nimelt umbes aasta tagasi sai teenusepakkujalt "KERNEL" antud ruuteri(Buffalo WHR-HP-G54DD),mis oli seadistatud kliendiseadmeks ja peale salvestatud tarkvara DD-WRT.Nüüdseks olles vahetanud elukohta ja kasutades KÕU interneti teenust sooviksin antud ruuteri panna netti jagama laua- ja sülearvuti vahel.Probleem seisneb aga selles et antud ruuter ei lase seadetele ligi.Olen korduvalt proovinud teha resetti ja tehase seadeid taastada aga vaikimisi kasutajanimega "root" sisse logida ei lase.Iseenesest interneti jagamine toimib aga ei anna võrku koodi alla panna ilma seadetesse sisenemata.Endiselt teenusepakkujalt ka koodi ei saanud,soovitati ainult resetti teha.Usun et olen manuaali järgi õieti toiminud aga siiski tulemuseni ei ole jõudnud.Oleksin väga tänulik kui targemad viitsiksid vastata ja soovitada kui on mingit lahendust antud olukorra parandamiseks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
08.03.2009 05:16:41
|
|
|
Kuskil kirjutati, et seadme def soft olevatki dd-wrt
Proovisid sa resettida ikka niimoodi, nagu manual õpetas?
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZAndlamb
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
geotrac
HV vaatleja
|
08.03.2009 15:20:56
|
|
|
Manuaali järgi tuleb hoida all resetti nuppu viisteist sekundit ja peale selle oodata kuni kaks minutit.Seejärel logimisel sisestada kasutajatunnus "root".Nii aga nüüd õnnestus probleem lahendada selliselt et kasutajanimeks tuli panna "root" ja parooliks "admin".Selle peale tulin tänu "ZAndlambi "antud lingi peale.Suured tänud vastanuile ja loeme probleemi lahendatuks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|