Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Probleem sülearvuti audioga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jobuyunn
HV vaatleja

sõnum 02.10.2007 17:14:34 Probleem sülearvuti audioga vasta tsitaadiga

Tervist,

probleem siis järgmine:
Võimatu internetist või mujalt leida drivereid mu audiole:Conexant Cx20549 @ Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [B-0] PCI
Kahjuks olen driveriplaadi ära kaotanud kuhugi icon_cry.gif
Olen proovinud juba palju erinevaid hp ja toshiba omi, endal siis ML N760
Kui kellelgi sama probleem olnud või keegi tark oskab õpetada või nõu anda, siis ma oleks väga tänulik icon_smile.gif
Vista ja ubuntu all siis driveri installi vaja polnud...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
insekas
HV Guru
insekas

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.10.2007 17:24:54 vasta tsitaadiga

Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio (sp32646)

Description

This package contains the Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio in the listed operating systems. For more information about this driver, see Microsoft Knowledge Base Article 888111, "Universal Audio Architecture (UAA) High Definition Audio class driver version 1.0a available for Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Server 2003, and Microsoft Windows 2000."

ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp32501-33000/sp32646.exe

tagasi üles
jobuyunn
HV vaatleja

sõnum 02.10.2007 17:39:05 vasta tsitaadiga

insekas kirjutas:
Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio (sp32646)

Description

This package contains the Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio in the listed operating systems. For more information about this driver, see Microsoft Knowledge Base Article 888111, "Universal Audio Architecture (UAA) High Definition Audio class driver version 1.0a available for Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Server 2003, and Microsoft Windows 2000."

ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp32501-33000/sp32646.exe

seda olen juba korduvalt proovinud, poole installi pealt jääb asi katki icon_neutral.gif aga tänud sellegipoolest
help anyone?
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 02.10.2007 17:44:03 vasta tsitaadiga

kas siis Device Manager'ist ei saa? icon_rolleyes.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
jobuyunn
HV vaatleja

sõnum 02.10.2007 18:08:32 vasta tsitaadiga

lu1de kirjutas:
kas siis Device Manager'ist ei saa? icon_rolleyes.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Idee poolest ei saa...--->The hardware was not installed, because the wizard cannot find the necessary software.
hp kodukalt olen asju proovinud ja inteli kodukalt, miski ei tundu toimivat icon_eek.gif
tagasi üles
insekas
HV Guru
insekas

sõnum 02.10.2007 21:48:31 vasta tsitaadiga

kle - kas sa MLA hooldusest/remondist oled sellele läpakale vajalikke drivereid küsinud? IMHO vöiks neil ju ikka sellised "pisiasjad" olemas olla 8)

muidugi vöid ju proovida veel neid - kui oled 100% kindel, et sa neid enne proovinud pole
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp34001-34500/sp34200.exe

a suht tülikas on sedasi vajalikke drivereid leida - kui seadet millele neid vaja käepärast pole icon_biggrin.gif

tagasi üles
mrmuff
HV kasutaja
mrmuff

sõnum 05.10.2007 15:57:23 vasta tsitaadiga

Olin täpselt sama probleemi ees... sõber pani läpparile XP Vista asemele ja siis ei leidnud ka kusagilt.
Lõpuks õnnestus Driver Guidest leida: http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=1012339

NB. Kui üritad lahti pakkida ja windowi enda device manageris installida, siis ütleb, et see ei sobi. Installi setup.exe'ga ära. icon_wink.gif
tagasi üles
2k7
HV vaatleja

sõnum 11.10.2007 18:37:18 vasta tsitaadiga

Ostsin ka endale k-saloonist läpaka (dv6544eo), lasin vista maha, panin xp peale ja nüüd on võimatu kuskilt audio drivereid leida, ehk oskab keegi aidata, ma ei saa ju ainuke olla kes sellele arvutile xp peale on pannud icon_biggrin.gif
tagasi üles
insekas
HV Guru
insekas

sõnum 11.10.2007 20:19:21 vasta tsitaadiga

2k7 kirjutas:
Ostsin ka endale k-saloonist läpaka (dv6544eo), lasin vista maha, panin xp peale ja nüüd on võimatu kuskilt audio drivereid leida, ehk oskab keegi aidata, ma ei saa ju ainuke olla kes sellele arvutile xp peale on pannud icon_biggrin.gif

see ei kölba või??? :
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/genericSoftwareDownloadIndex?lc=en&cc=us&softwareitem=ob-40619-1

tagasi üles
2k7
HV vaatleja

sõnum 12.10.2007 08:40:01 vasta tsitaadiga

Kahjuks ei tööta needgi driverid. icon_sad.gif
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 14.10.2007 22:25:17 vasta tsitaadiga

Tere!

tuttav tõi oma läppari mulle remonti lasin XP peale kuid ei leia sellele audio draivereid

läppariks see Ordi enduro http://epood.ordi.ee/EPood/Product.aspx?MC=ARVUTID&IC=9920&ItemID=9920-1178

tõmban hetkel universaale ja proovin kas läheb tööle sellega

edit

sain asjad paika sedasi et device manageri all oli icon_exclaim.gif PCI device ees panin sealt properties ja update driver icon_confused.gif siis installis modemi ära ja sealt edasi leidis juba HD Audio device mille järel sain juba audio draiverid peale lasta icon_confused.gif kummaline igatahes ja teisel läpparil mida parandasin oli peale XP installi sama asi ja täpselt samamoodi sain helikaardi lõpuks tööle ! originaal plaadilt ei saanud tööle ei modemit ega heli icon_evil.gif
tagasi üles
Eeroz
HV Guru
Eeroz

sõnum 22.10.2007 10:37:06 vasta tsitaadiga

2k7 kirjutas:

Kust sa need ülejäänud driverid leidsid? HP kodulehel pole sel mudelil midagi saadaval WinXP-le icon_neutral.gif

.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 06.03.2009 23:55:07 vasta tsitaadiga

Mul sama jama. Sõbra masin, ML Arvutite oma (sügisel ostetud, mudelinumbriga kleeps paraku kulunud); Quanta TW3 toorik; North Bridge: Mobile Intel Calistoga-PM i945PM; South Bridge: Intel 82801GBM ICH7-M; audiokiibiks Conexant Cx20549. Panin Vista asemele TinyXP ja pole sestsaadik ühtegi piiksu kõlaritest välja pigistanud. icon_neutral.gif
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 07.03.2009 01:08:25 vasta tsitaadiga

.Scorps., võid Driver Max installida ja vaadata kas see midagi pakub.
http://www.innovative-sol.com/drivermax/
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Probleem sülearvuti audioga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.