praegune kellaaeg 20.06.2025 00:46:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mihkel.
HV Guru

|
02.03.2009 22:01:18
Zenphoto seadistamise probleem. |
|
|
Mõtlesin, et paneks zenphoto galerii püsti. Millegipärast aga ei taha funksida. Kui ma panen kaasasoleva htaccess faili galerii kausta, siis annab planet.ee mulle vastuseks "500 internal error". Kui ma selle ära võtan, siis saan ilusti galeriile ligi ja installitud ka, aga pilte lisades saan errori:
Warning: move_uploaded_file(/www/data04/users/m/mihkel-m.planet.ee/htdocs/pildid/photos/albums/tere/IMG_1345.jpg): failed to open stream: Disk quota exceeded in /www/data04/users/m/mihkel-m.planet.ee/htdocs/pildid/photos/zp-core/admin-upload.php on line 68 Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/var/tmp/phpRghivj' to '/www/data04/users/m/mihkel-m.planet.ee/htdocs/pildid/photos/albums/tere/IMG_1345.jpg' in /www/data04/users/m/mihkel-m.planet.ee/htdocs/pildid/photos/zp-core/admin-upload.php on line 68 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/data04/users/m/mihkel-m.planet.ee/htdocs/pildid/photos/zp-core/admin-upload.php:68) in /www/data04/users/m/mihkel-m.planet.ee/htdocs/pildid/photos/zp-core/admin-upload.php on line 80
|
Kui uploadin pildid otse FTP kaudu, siis ma piltide nimekirja küll näen, aga thumbnaile ega suuri pilte ei näe.
Hosting on planet.ee, mis iseenesest on üsna kapriisne, aga php ja mysql tugi on olemas.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
frygor
Kreisi kasutaja

|
02.03.2009 22:13:05
|
|
|
ruumi ikka järgi ka seal sul? esimene skripti osa ütleb, et vaba ruum on ära kasutatud ehk ei saa midagi enam move-ida/uploadida
_________________ Hunt kriimsilm 9 ametiga! |
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
02.03.2009 22:13:54
|
|
|
Enne postitamist mõtlesin sellele, aga unustasin kirjutada. Ruumi on piisavalt, ca 4gb, niiet selles asi ei ole.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|