Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Adobe Photoshopi text tool enne ja peale pildi croppimist. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.03.2009 21:15:58 Adobe Photoshopi text tool enne ja peale pildi croppimist. vasta tsitaadiga

Selline probleem siis, et näiteks kui ma enne croppimist resizen pildi 800x533 peale, siis on paras panna 18pt teksti suuruseks ja jääb ilusti paras. Kui ma aga enne resizemist teen pildile väikse cropi, siis 18pt on nii väike, et ei näe isegi lugeda ja paras suurus on u. 130pt. Millest selline anomaalia tuleneb? icon_neutral.gif

Sellest ka ei saa aru, et kui teen actioni mis peaks pildile kirjutama ühe teksti, siis töötab (kirjutab teksti pildile) see alles siis kui ma panen historys täitsa algusesse ja lasen actioni uuesti käima.

Edit veel. Üldsegi miks too crop nii palju muudab? Tegin actioni mis peaks paigutama teksti pildi ühte nurka. Kui lasen aga läbi image processori sellega (ehk siis sisuliselt batch, lasen tervele kaustale ühe actioni) terve kaustatäie pilte, siis kõigil piltidel on watermark erinevas kohas, kuigi kõik on juba salvestatud pildid ja sama suurusega. icon_confused.gif

näiteks:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Adobe Photoshopi text tool enne ja peale pildi croppimist.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.