praegune kellaaeg 04.08.2025 20:28:12
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
vutt
HV kasutaja
|
25.02.2009 17:39:14
Küsimus: surnud/hot pixel ja Eestis kehtivad garantiitingimused |
|
|
On 240x320 resoga LCD mobla ja tundub, et 1 pixel on selle kirjelduse järgi http://en.wikipedia.org/wiki/Dead_pixel "stuck/hot".
Olen kuulnud, et LCD kuvaritel/telekatel on lubatud mingi % vigaseid pixeleid standardi järgi. Kas sama kehtib ka mobiilide displeide kohta, kus pixelite arv on oluliselt väiksem [loe: häirib kasutajat rohkem]?
Kas Eestis kehtib selle koha pealt mingi üldine reegel/seadus või võib iga tootja/distribuutor käituda nii kui heaks arvab?
Täpsemalt siis EMT-st ostetud HTC devaissiga tegemist. Arvasin, et küsiks siin enne üle. Äkki on kellelgi rohkem teadmisi? St. kas mul üldse on õigust EMT-i kõva häält teha, kui nad virisema hakkavad.
UPDATE(samasse posti kuna HV ei luba mul mingil põhjusel 2 posti järjest teha )
ise küsin/ise vastan:
Sain ametliku tagasiside HTC-st: 1 defektse pixeli puhul garantii korras ei vahetata.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|