Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
demian
HV vaatleja
|
26.02.2009 12:50:15
Videokaamera JVC GZ-MG21 |
|
|
On äkki keegi kokku puutunud sellise asjaga, et filmides salvestab kaamera filmi lõigud erinevates failivormingutes .mod .mio no mille järgi ta selle valiku teeb pole ma veel suutnud tuvastada aga probleem selles et .mio vormingus salvestised ei ole programmi poolt arvutis eraldi taas esitatavad, hetkel pole ma suutnud arvutis üldse nendele pilti ette luua. Kaamerast vaadates kõik ok. Good tahaks neid filmilõike muidugi ilusti kokku panna aga hetkel üritan neid siis nähtavaks lihtsalt teha.
Aga, et vältida edaspidist sellist jahmerdamist oskab keegi ehk aidata, et kuidas ja kas üldse on võimalik seadistada et filmides salvestataks failid ainult .mod vormingus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marec
HV kasutaja

|
26.02.2009 14:52:01
|
|
|
.mio puhul on tegemist audio failitüübiga. Videomaterjal on siiski ainult .mod failidena.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
demian
HV vaatleja
|
26.02.2009 15:09:34
|
|
|
hmm ok, see seletab failide paiknemise kaameras. Tuhnimisega jõudsin ka nii kaugele,et .mio oli lahti seletatud kui lisa fail. Aga siikohal olun ma nüüd natuke nõutu sest kaameraga on salvestatud 8 faili aga arvutisse ühendades näen siis 4 .mod ja 4.mio faili sellest ka see esialgne tõlgendus et .mio peaksid siis olema kah videod. On mingit ideed kus kaevata, et leida 4 puuduvat.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marec
HV kasutaja

|
26.02.2009 16:52:40
|
|
|
Äkki ta näitabki sul neid 4 faili kummastki tüübist, st, et salvestatud on ikkagi ainult 4 videoklippi.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
demian
HV vaatleja
|
26.02.2009 17:24:28
|
|
|
No nii üldiselt on neid klippe rohkem, kõvasti rohkem. Aga need mida hetkel tahan on 8 klippi ja kaamerast need näha 8 erinevat, kuna tegu võistluse salvestustega siis on selgelt eristatavad klipid. Kuna kaamera paneb ise failidele nimed ja esialgu ma pole suutnud leida kas kaamerast kuskil ka oleks võimalik seda nime näha ja numbrilises järjestuses ei lähe need klipid kahjuks kokku. Äkki mõni idee kuskohast vaadata konkreetse faili nime kaameras.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marec
HV kasutaja

|
26.02.2009 22:42:13
|
|
|
Kahjuks ei oska nii detailselt aidata, kuna endal vastav kaamera puudub. Äkki Googeldamine aitab.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|