praegune kellaaeg 16.06.2025 16:51:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
daagu
HV vaatleja
|
23.02.2009 02:02:49
Acer Aspire 5102 nõuab setup plaati |
|
|
Täielik arvutivõhik paluks abi.
Niisiis - pika aja peale kui mu tubli arvuti mind on teeninud on ta vahest visanud ette mingit sinist ekraani (mingi valge kiri sinisel taustal mida lugeda ei jõua lööb ette) ja teinud disk checke ja pole kohe tööle läinud. Aga nüüd eile viskas ta ette musta ekraani kus tuleks valida et kuidas ma soovin et ta käima läheks vms. ehk valikud on safe mode, safe mode with networking, last known working setting vms ja start windows normally. Kui aga vajutada start windows normally ei lase ta edasi vaid küsib setup plaati kuna system32 on corrupt or...
Kuna aga ma olen suutnud selle setup plaadi kuskile teadmatusse kohta ära panna siis uuriks et kas talle sobib ükskõik milline acer aspire setup plaat ja ega seda plaati kuskilt sebida ei annaks?
Ja veel: kas kõigil aceri arvutitel on 2 aastat kõvaketta garantiid? et äkki keegi oskab aidat.
Kirjavigade eest vabandan juba ette ja kuna ma olen it-s suur 0 siis seletada väga palju paremini ei oska.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nomore
HV kasutaja

|
23.02.2009 03:01:44
|
|
|
Oled mõne hüpermagnetiga arvutist möödunud?
_________________ Eile nägin, kuidas mees teerulli alla jäi. Nüüd mul enam ühte jalga pole. |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
23.02.2009 11:17:28
|
|
|
Eraisikule on garantii 2 aastat ja see hõlmab kõiki komponente, mis arvutis on. Välja arvatud aku, millele on garantii 6 kuud enamasti.
Sul pole vaja Acer Aspire'i plaati, vaid Windowsi installiplaati. Pead ainult lapakal olevalt litsentsikleepekalt uurima täpsemalt, millist Windowsi installiplaati saad kasutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
daagu
HV vaatleja
|
23.02.2009 12:54:23
|
|
|
Nomore kirjutas: |
Oled mõne hüpermagnetiga arvutist möödunud?  |
Ei tea küll et oleks.
Aga ma hakkan siis seda plaadi asja uurima.
Aitähh vastuste eest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|