Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kaurxxl
HV vaatleja
|
24.02.2009 21:52:05
Aeglane arvuti |
|
|
Olen sattunud enda jaoks huvitava probleemi otsa. Nimelt arvuti jookseb aeglaselt. Avades programme jookseb arvuti päris mitmeks sekudniks kokku ja selliseid seisakuid tuleb päris mitmes kohas ette. Ja seda olenemata sellest mis OS sellel peal on. Win Vista ja Linux Ubuntu jooksevad mõlemad ühte moodi. Kui mõni programm ennast on lahti laadind siis jookseb see isegi täitsa talutavalt. Ma pole arvutit viimasel ajal muuks kui interneti külastamiseks ja muusika kuulamiseks kasutand ja seda saab ka Praegu teha, kuid mitte alati ja asi võiks sujuvam olla, aga äkki keegi oskab pakkuda mis asjal viga võiks olla ja kuidas sellest üle saada. Arvutiks ise on HP Pavilion DV2208ea millel garantiid enam ilmselt pole. Vist peab arvuti millalgi parandusse viima ja vaatama mis seal välja pakutakse ... äkki on mõttekas seda assja isegi remontida.
Igatahes kui keegi sai mu arusaamatutest lausetest aru siis igasugune vastus on teretulnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaurxxl
HV vaatleja
|
24.02.2009 22:44:13
|
|
|
See võib olla jah, aga oskab keegi aidata kuidas välja uurida kas mälud või kõvaketas töötab korralikult. Kummagi nendest väljavahetamine oleks igatahes mõistlikum kui arvuti mahakandmine, mis oleks mõne tõsisema vea puhul odavam kui parandamine ... vähemalt läpakatel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
24.02.2009 22:47:12
|
|
|
tsitaat: |
Nimelt arvuti jookseb aeglaselt. Avades programme jookseb arvuti ... Win Vista ja Linux Ubuntu jooksevad mõlemad ühte moodi. Kui mõni programm ennast on lahti laadind siis jookseb see isegi täitsa talutavalt.
Igatahes kui keegi sai mu arusaamatutest lausetest aru siis igasugune vastus on teretulnud.
|
Olen vist sajandi maha maganud, et nüüd juba arvutid jooksevad, OP süsteemid jooksevad, ja ka muud programmid jooksevad.
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaurxxl
HV vaatleja
|
24.02.2009 22:56:14
|
|
|
Tiim kirjutas: |
Nimelt arvuti jookseb aeglaselt. Avades programme jookseb arvuti ... Win Vista ja Linux Ubuntu jooksevad mõlemad ühte moodi. Kui mõni programm ennast on lahti laadind siis jookseb see isegi täitsa talutavalt.
|
Olen vist sajandi maha maganud, et nüüd juba arvutid jooksevad, OP süsteemid jooksevad, ja ka muud programmid jooksevad.
 |
Hmm ... sellised asjalikud vastused on alati teretulnd. Igatahes minu jaoks need asjad jooksevad, sul teevad need midagi muud ... who cares ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
24.02.2009 23:02:30
|
|
|
Mälusid testi memtestiga
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
24.02.2009 23:19:53
|
|
|
kaurxxl kirjutas: |
|
 |
Hmm ... sellised asjalikud vastused on alati teretulnd. Igatahes minu jaoks need asjad jooksevad, sul teevad need midagi muud ... who cares ? |
I care ja si**a kanti, aga kui asjalikku midagist otsid, siis küsiks ennem kuna sellist anomaaliat märkasid? Kas pole liigseid pahalasi arvutis? Ja "vanemad arvutid uusi programme laadides võivadki minutiks kinni kiiluda, see oleks normaalne.
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
24.02.2009 23:29:09
|
|
|
|
 |
Hmm ... sellised asjalikud vastused on alati teretulnd. Igatahes minu jaoks need asjad jooksevad, sul teevad need midagi muud ... who cares ? |
I care ja si**a kanti, aga kui asjalikku midagist otsid, siis küsiks ennem kuna sellist anomaaliat märkasid? Kas pole liigseid pahalasi arvutis? Ja "vanemad arvutid uusi programme laadides võivadki minutiks kinni kiiluda, see oleks normaalne. |
Loe esimene post korralikult läbi! Aeglus on nii UNIX'i laadsetega kui ka Windowsi op. süsteemidega.
_________________ Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid. |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
24.02.2009 23:32:30
|
|
|
Absona kirjutas: |
|
 |
I care ja si**a kanti, aga kui asjalikku midagist otsid, siis küsiks ennem kuna sellist anomaaliat märkasid? Kas pole liigseid pahalasi arvutis? Ja "vanemad arvutid uusi programme laadides võivadki minutiks kinni kiiluda, see oleks normaalne. |
Loe esimene post korralikult läbi! Aeglus on nii UNIX'i laadsetega kui ka Windowsi op. süsteemidega. |
milles probleem siis teisele küsimusele saab ehk vastuse, muule mitte..
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
24.02.2009 23:36:20
|
|
|
Absona kirjutas: |
...
Loe esimene post korralikult läbi! Aeglus on nii UNIX'i laadsetega kui ka Windowsi op. süsteemidega. |
milles probleem siis teisele küsimusele saab ehk vastuse, muule mitte.. |
Probleem on ikka pigem riistvaraline mitte ei tulene op. süsteemist.
_________________ Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid. |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
24.02.2009 23:59:22
|
|
|
..... kuidas välja uurida kas mälud või kõvaketas töötab korralikult... |
Kui mälu oleks tuksis siis muutuks arvuti ebastabiilseks, pigem kõvaketas, ega juhuslikult arvuti kusagil külmakätte ununenud, läpakatega tuleb sellist asja tihti ette, et nädalavahetuseks ununes teine autosse ja kui ükskord meelde tuleb ja käima ajad on teine ülimalt aeglane
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaurxxl
HV vaatleja
|
25.02.2009 00:46:07
|
|
|
Tegin just ühe ram testi läbi. Ütles, et probleemi ei leidnud ... aga just tuli meelde seline asi, et mingi aeg tagasi tuli arvutist selist kraapimise heli ... ja ainuke asi mis midagi selist teha saab on kõvaketas ... viimasel ajal see külma pole igatahes saand. Igatahes vaatan äkki leiab mingi kõvaketta diagnostika programmi ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
svenman
Kreisi kasutaja
|
27.02.2009 12:11:37
|
|
|
Suht kindel, et kõvaketta viga. Testi kindlasti ketast tootja oma utiliidiga.
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|