praegune kellaaeg 20.06.2025 00:25:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
wert007
HV vaatleja
|
19.02.2009 19:39:07
SpeedTouch 5x6 ja sellega kaasnev mure |
|
|
Tervist.
mure sikue.
Ostsin Digisalvesti ja üritan seda nüüd paigaldada. Kõik tundub ok aga üle neti pilti ei näe. kui juhe ruuteri taga siis kõik ok aga nii kui üritan näiteks wifi võrgus pilti vaadelda siis ei õnnestu. lahtine port olemas aga soovix väheke abi kuda oleks võimalik näha pilti ka teisest võrgust. tunne sikue nagu ruuter/modem ei lasex infot läbi. ja dns serverit ta ei taha tunnistada. äkki on kellelgi mõni helge mõte. hetkel on asi vaid ruuteri taga nagu ma aru saan, kuna ma ei saa muuta dynamic dns settinguid kuigi olen admini alt sees... ta ei tunnista ette antud dns hosti mille eelnevalt paika seadsin kuna ei leia IP-d ja viskab säherdust texti "There is an error with Dynamic DNS. Please check your connection and the username/password"
_________________ The One who predicts the end of time. Nightmare will haunt YOU!
Shandala "Shanny" Rights |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|