praegune kellaaeg 18.06.2025 02:25:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kaitsevaim
HV kasutaja
|
04.10.2008 09:30:11
kummaline videokaardi videoesituse hangumine |
|
|
Nimelt (loodetavasti ei kopi kellegi teemat nüüd, aga...) selline häda tekkis. Videokaardiks on Geforce 6600 GT. Selle sama arvuti küljes, mis on profiilis märgitud. Mängides vanemaid mänge, milles on ka osalt veel 8 bit tekstuure (ehk on selles asi), on mängu käimapaneku faasis kõik väga normaalne ja kiire, aga mida aeg edasi, siis seda aeglasemaks läheb korduvate mänguetappide või toimingute videokaardi poolt esitamine. Kas asi võib olla mingit sorti bufferis või... Igal juhul leierdab mõnda graafikajuppi mõnel juhul 5-6 sekundit/ frame. Asi ei ole üksnes kiireltvahetuvate kaadrite esitamisel, vaid ka mitmekesise või "laia" tekstuuriga kaadri esitamisel. Laia all mõtlen mingisugust panoraami vms.
Ehk annab keegi nõu kuidas sest jamast lahti saada?
OK! 5 päeva ja ei ühtegi vastust! Paistab, et täitsa tundmatu probleem. Ma siis küsiks nii, et kas tasuks mingite rivatunerite või muude draiverite modimisprogedega mässata?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
04.10.2008 10:31:41
|
|
|
Hiljuti oli ühel sõbral samasugune häda. Sai ka arvutit puhastatud ja muud jama tehtud, videokaardile uusi drivereid proovitud, veidi paremaks läks, kuid ikka oli kehva.
Lõpuks tegi formati ja pani aknad uuesti peale ning kõik töötab jälle nagu kellavärk. Seega viga oli kindlasti tarkvaraline (mees kahtlustas juba vigast videokaarti), aga kas driverites või akendes...
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaitsevaim
HV kasutaja
|
25.02.2009 12:46:14
|
|
|
njah ma sel juhul kahtlustaks ikkagi drivereid, sest graafika käitus imelikult täitsa puhta installiga windoosa puhul, millel ainult update´id ja vajalikud riistvara draiverid peale lastud (kõige uuemad mõistagi). Ju siis seda masti graafikakaart lihtsalt ei toeta enam selliseid tekstuure või tõmbab (võibolla mittetoetatava tekstuuri pärast) videokiirenduse hingest kinni ja pildiesitus läheb ainult protsessori peale üle!?? Kui teaks, mismoodi need draiverid toimivad, oskaks ehk parandada midagi, aga tundub, et see kõrgem pilotaa juba....
Hiljem: Nii! Sain ühe vihje, et tegemist võibolla videokaardi mingit sorti sisemise mäluga (endale tundub, et ehk siis see mälu jookseb umbe või ei puhasta ennast ebavajalikest andmetest). Teiseks olevat olemas programmid, millega seda mälu probleemi lahendada annab. Ehk on kellelgi aimu millest jutt võib olla? Mis programm? Üks programm on olemas, mida ma tean (Rivatuner) aga seda ise ei julge näppima hakata kui just keegi ei ütle mulle mida ja kuidas. Ootan vastuseid igal juhul
Veel hiljem: selgus, et on riistvaraline probleem...lihtsalt mõni kondekas seal hakkas ära väsima. Mis muud kui välja vahetada...
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|