Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tener
HV kasutaja
|
22.11.2009 17:27:11
Kitarrivõimu kasutamine kõlarina. |
|
|
Tere.
Ostsin endale vajaliku otsa ja nüüd töötab mu kitarrivõim läpakal kõlarina.
Muidu töötab kõik hästi ja puha, aga, kui muusika ei mängi, siis on kuulda sellist pinina ja ragina segu...
See oli kitarri mängides ka... Mingi maanduse teema vist... Aga keegi oskab öelda, kuidas sellest lahti saaks?
Ja ega selle nii kasutamine ei riku seda liigselt ega midagi?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tener
HV kasutaja
|
22.11.2009 18:02:17
|
|
|
BReaK da iCE kirjutas: |
Kui sel kidravõimul on tootja poolt liinisisend ja sina seda kasutad siis ei tee sa talle sellega liiga. Ma ei usu, et sa kidra sisendit selleks kasutad?
See pinin ja kõrin võib olla tingitud paljudest asjadest, milledest sina ise oma teadmistega jagu ei saa. Vii meistri kätte ja las vaatab üle.
 |
Võimul on sisenditeks: Input High ja Input Low. Endal on see Input low sees.
Veel on kohti, aga need vist väljundid: External speaker, Headphones ja Line output
Aga see ragin oli kitarri mängides ka. Kui puutusin käega kitarri metallosi, siis läks vähemaks. Ja see läheb muusikat kuulates siis ka vaiksemaks, kui heli vaiksemaks panna või Treble või Middle't maha keerata. Aga see rikub muusika ära.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
fredd
Kreisi kasutaja
|
22.11.2009 18:05:28
|
|
|
pinin ja kõrin on üldiselt varjestamise probleem, vist.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
22.11.2009 18:07:42
|
|
|
Tavaline nähtus odavama otsa kidravõimude puhul. Kahjuks nendest häiretest lahti saada polegi praktiliselt võimalik. Arvuti jaoks võiks ikka arvuti kõlarid osta.
|
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tener
HV kasutaja
|
22.11.2009 18:11:00
|
|
|
attrs kirjutas: |
Tavaline nähtus odavama otsa kidravõimude puhul. Kahjuks nendest häiretest lahti saada polegi praktiliselt võimalik. Arvuti jaoks võiks ikka arvuti kõlarid osta. |
Oli odavama otsa oma vist jah.
Harley Benton HB-40R
Eraldi ostes on ca. 2000.-
Ja pole raha, et kõlareid osta.
Tavaliselt mängivad muusikat mu toanaabri Logitechid, aga kui ta ära läheb, siis võtab AUX'i kaasa.
See on vist üsna ajutine lahendus mul
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
22.11.2009 18:14:54
|
|
|
Endal vanakooli Fender millel ka low line input mis vabastab küll raginast kuid vaatamata sellele on heli veidi "mööda".
|
|
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tener
HV kasutaja
|
22.11.2009 18:22:08
|
|
|
Endal vanakooli Fender millel ka low line input mis vabastab küll raginast kuid vaatamata sellele on heli veidi "mööda". |
Ma ise vaatasin ka, et parem on kuulata High inputis.
Raginate vahe on väike, aga heli on hoopis midagi muud.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
22.11.2009 18:31:04
|
|
|
nalja pärast võid katsetada mis saab siis kui ühendad vaid signaali plussi... Teine lahendus võib olla hi/low converter mis maksab paarsada raha (kuid annab ka heli kvaliteedis tunda).
Hi/Low pesadel väike vahe. Pidasin silmas, et minu võimul need "tape inputs" pesad mis likvideerivad ka nö topeltvõimu moonutuse kuid ikkagi pole heli see mis peaks.
|
|
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tener
HV kasutaja
|
22.11.2009 18:41:50
|
|
|
nalja pärast võid katsetada mis saab siis kui ühendad vaid signaali plussi... Teine lahendus võib olla hi/low converter mis maksab paarsada raha (kuid annab ka heli kvaliteedis tunda).
Hi/Low pesadel väike vahe. Pidasin silmas, et minu võimul need "tape inputs" pesad mis likvideerivad ka nö topeltvõimu moonutuse kuid ikkagi pole heli see mis peaks. |
Mismõttes signaali plussi? Kuidas see käib?
Pole sellise asjaga kursis... Ja ega see pinin mind ei häiri ka... Kui muusikat ei kuula, siis lülitan välja lihtsalt...
Ja muusikat kuulates pole kuulda seda pininat.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|