praegune kellaaeg 17.06.2025 04:48:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
oudseisy
HV vaatleja
|
19.02.2009 14:11:57
Probleem HP dv2000 WIFI´ga! |
|
|
Tervist!
Nimelt Laptopiks on HP Pavilion dv 2000 ja peal on Win Vista (Täis saast)
Kuidagimoodi, ei saa wifiga netti. Leiab wifi võrgud ülesse, ühendab ära - ütleb, et limiteeritud ühendus on.
The Dependecy Group or service Failed to start - connection status unknown.
Olen proovind igastvariante, draivereid uuesti peale panna. No miski ei aita.
Olen mõelnud, et win xp peale panna ja format C: teha, aga see on Vistaga keeruline, et mõtlesin, et äkki kuidagi saaks nii, et et ma saaks ikka WIFI´ga netti kuskil. Kasvõi uus võrgukaart osta või mingi usb adapter või oskab keegi, kes asjast teab rohkem kui mina, midagi head soovitada ja aidata mind (:
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
19.02.2009 14:25:05
|
|
|
Kõige lihtsaim soovitus: Vista puhtalt (mitte recovery partitsioonilt) peale koos Service Pack 1-ga ja kui mingit riistvara viga pole (väljatoodud veateated sellele ei viita), siis peaks veidi libedam liug olema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
IcemanXIII
HV kasutaja

|
19.02.2009 14:32:41
|
|
|
noja miksa endale recovery plaate ära ei tee, siis võid vahepeal eksperimenteerida millega tahes ja pärast tagasi panna orignaaltarkvara?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|