Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
duplex
Kreisi kasutaja

|
23.05.2003 11:06:44
OT teemal kasutajate hindamine |
|
|
Mina olen ikkagi arvamusel, et kohtu kaudu te oma nutsu tagasi ei saa. Küll aga saab tüngategija omale ühe kohtuotsuse kirja jälle. Tõenäoliselt maksavad need vennad oma paar aastat ainuüksi kohtukulusid tagasi ja seda jälle kellegi arvelt kuna kuskilt mujalt raha sisse ei tule.
Krt ma tõesti ei saa aru mis mõte on mingil 1000 kroonisel tüngal. See ju rikkamaks ei tee. Ja ärge makske nii kergeusklikult ette. Mina pole veel otseselt sellist tünga saanud, aga ettemaksmise inimestele kellega pole varem diili teinud lõpetasin kohe ära ainuüksi sellepeale, kui sain 32mb video asemel 16 mb-se. Mõtlesin küll, et ega ostmisega läheb raskeks, kuid siiani olen niimoodi teinud kõik kaugemad tehingud edukalt ja probleemideta, mõni on veitc põdenud aga siiski on saatnud.
Siis on siin veel korduvalt igasugused tüngateemad läbi käinud varem. Tegin ka ettepaneku muuta foorum turvalisemaks Osta.ee kasutajate + ja - kommentaaride moodi, profiili alla link lisada. Kui tegin adminnile ettepaneku, et kirjutan vajaliku scriptiSiis otsustati mingisugune muu variant tehtama kuid siiani pole midagi tehtud. Palju see aega võtaks? Mõned vabad õhtud ja asi kombes, möödunud on aga juba mitu kuud.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
23.05.2003 11:20:53
|
|
|
LOCAL kirjutas: |
Tegin ka ettepaneku muuta foorum turvalisemaks Osta.ee kasutajate + ja - kommentaaride moodi, profiili alla link lisada. Kui tegin adminnile ettepaneku, et kirjutan vajaliku scriptiSiis otsustati mingisugune muu variant tehtama kuid siiani pole midagi tehtud. Palju see aega võtaks? Mõned vabad õhtud ja asi kombes, möödunud on aga juba mitu kuud. |
väärt ettepanek, ei tea miks nad sinu abist keeldusid
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
23.05.2003 11:29:33
|
|
|
...
Siis on siin veel korduvalt igasugused tüngateemad läbi käinud varem. Tegin ka ettepaneku muuta foorum turvalisemaks Osta.ee kasutajate + ja - kommentaaride moodi, profiili alla link lisada. Kui tegin adminnile ettepaneku, et kirjutan vajaliku scriptiSiis otsustati mingisugune muu variant tehtama kuid siiani pole midagi tehtud. Palju see aega võtaks? Mõned vabad õhtud ja asi kombes, möödunud on aga juba mitu kuud. |
Ma ei saa aru, kui sulle nii ülilihtne, siis kirjutanud ammuilma valmis ja saatnud oma kood adminnidele katsetamiseks...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
duplex
Kreisi kasutaja

|
23.05.2003 11:45:26
|
|
|
XYZ kirjutas: |
...
Siis on siin veel korduvalt igasugused tüngateemad läbi käinud varem. Tegin ka ettepaneku muuta foorum turvalisemaks Osta.ee kasutajate + ja - kommentaaride moodi, profiili alla link lisada. Kui tegin adminnile ettepaneku, et kirjutan vajaliku scriptiSiis otsustati mingisugune muu variant tehtama kuid siiani pole midagi tehtud. Palju see aega võtaks? Mõned vabad õhtud ja asi kombes, möödunud on aga juba mitu kuud. |
Ma ei saa aru, kui sulle nii ülilihtne, siis kirjutanud ammuilma valmis ja saatnud oma kood adminnidele katsetamiseks...  |
Asi selles, et ma pean selleks saama selle foorumi scripti omale millele ma kirjutan selle koodi, ennem tuleb seda foorumi script natuke lahata. Kuidas ma lambist kirjutan kui ma ei tea mitmeid tähtsaid asju mis käivad küpsiste jms muutjujate kohta.
Iga veits rohkem php-ga kursis olev inimene kirjutab selle scripti kiirelt ära, siin pole tõesti midagi keerulist.
viimati muutis duplex 23.05.2003 11:56:14, muudetud 1 kord |
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tundurundu
Kreisi kasutaja

|
23.05.2003 11:51:28
|
|
|
hello, petetute armee...
Raha tagasi saamisega läbi kohtu on igatahes rohkem lootust, kui ilma.
Teiseks, lugedes Märt Kiilaspäle tehtud kohtuotsust 18 Märts 2003, võid näha, et kutil on tingimisi 1 aasta.
Seega, nüüd läheb kutt 100% kinni.
Kusjuures, kui talle tehti 18 Märtsil otsus, siis ta ei olnud veel maksnud kohtululud ja riiginõude 13000 krooni ulatuses eelmise kohtuotsuse eest ( 99 aastal )
Nii et raha saamisega on nii ja naa, aga kinni ta raisk läheb
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
XR
HV Guru

|
23.05.2003 11:53:19
|
|
|
Asi selles, et ma pean selleks saama selle foorumi scripti omale millele ma kirjutan selle koodi, ennem tuleb seda foorumi script natuke lahata. Kuidas ma lambist kirjutan kui ma ei tea mitmeid tähtsaid asju mis käivad küpsiste jms kohta. |
phpBB script on vabalt saadaval igal pool.
www.phpbb.com
_________________ www.estonia1918.com |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
23.05.2003 11:59:15
|
|
|
Asi selles, et ma pean selleks saama selle foorumi scripti omale millele ma kirjutan selle koodi, ennem tuleb seda foorumi script natuke lahata. Kuidas ma lambist kirjutan kui ma ei tea mitmeid tähtsaid asju mis käivad küpsiste jms kohta. |
Ei tea miks peaks sulle antama kogu foorumi script? Kui on konkreetsed küsimused, siis neile ehk tegijad vastaksid. Nagunii tuleb neil asja edasi arendada, töö käigus esile tulevad vead parandada jne. Kuid kui sul on asjalik idee, siis saad neile lihtsalt omapoolse lahendusena koodijupi välja pakkuda.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
YRO
HV kasutaja

|
23.05.2003 12:03:05
|
|
|
Kas testi veteran XYZilt selline räme OT? Mu arust jälle oleks aeg teemat puhastada. See postitus kaasaarvatud.
EDIT: Hästi, siin võib jätkuda!
_________________ Ega inimene ikka massina vastu ei saa!
viimati muutis YRO 23.05.2003 21:10:06, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
duplex
Kreisi kasutaja

|
23.05.2003 12:10:44
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Ei tea miks peaks sulle antama kogu foorumi script? Kui on konkreetsed küsimused, siis neile ehk tegijad vastaksid. Nagunii tuleb neil asja edasi arendada, töö käigus esile tulevad vead parandada jne. Kuid kui sul on asjalik idee, siis saad neile lihtsalt omapoolse lahendusena koodijupi välja pakkuda. |
Appi, nagu oleks tõesti ülikeeruline asi mida 10 inimest peavad tegema. Siin ei ole midagi muud vaja tega kui andmebaasi luua üks lisatabel kommentaaride jaoks. Väljadeks oleks siis |kasutajanimi|hinnang|kommentaar|aeg|. Siis mõned muutujad foorumist võtta, kontrollida kas küpsistes on sama kasutaja kes kommentaari kirjutab ja ongi kõik. Arvutada kokku väli hinnang all olevad positiivsed ja negatiivsed ning siis vastav arv profiili alla tuua.
Kui on olemas parandajad siis on olemas ka inimene kes võiks kulutada tunnikese selle scripti jaoks ja ta kirjutada.
Isiklikult ma seda niisama lambist kirjutama ei hakka. Ei ole ka selle phpBB-ga kursis ja ei tea mis versioon see on. Kui see on see sama versioon mis seal ripub siis tolle baasil ma võin mõni päev selle valmis teha ja üles riputada kuhugile koos foorumiga, et näeksite kuidas see toimib.
Vabandan väga OffTopicu pärast aga üritan kogenud veteranide ees oma seisukohti kaitsta.
|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sol
HV Guru

|
23.05.2003 12:22:12
|
|
|
OT Palju OT-d Äkki oma teema teha
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
23.05.2003 12:37:44
|
|
|
Ok, teemaväilne oli see tõesti, ei arvanud, et pikemaks kisub. Kes soovivad võivad siin jätkata seda juttu.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
28.05.2003 06:38:53
|
|
|
Mida need kommentaarid annavad - kiidulaul ja sajatamine! Kes ütleb, et üksa kasutaja ei tee endale 10 kontot ja siis ennast ei kiida, et kõik tuleksid tema käest ühte ja sama ketast ostma!
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
RvD
Kreisi kasutaja
|
28.05.2003 08:39:51
|
|
|
UB kirjutas: |
Mida need kommentaarid annavad - kiidulaul ja sajatamine! Kes ütleb, et üksa kasutaja ei tee endale 10 kontot ja siis ennast ei kiida, et kõik tuleksid tema käest ühte ja sama ketast ostma! |
Aga kommentaarides saab ju aru, et osadel kasutajatel on rohkem poste jne (kes kommentaare vaatab, see saab ju aru, et kas on vanem olija või täitsa uus (neid kommentaare niiväga uskuma ei peaks siis)). See oleks kindlasti üks võimalus, aga on veel paremaid ma arvan...
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|