praegune kellaaeg 19.06.2025 00:45:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
variousart
HV vaatleja
|
10.02.2009 20:20:18
Arvuti ei tunnista internetikaablit |
|
|
Probleem:
Ühel heal õhtul muutus minu internet jõledalt aeglaseks. Kuna mul on kaks netiühendust, siis vahetasin ma kaablit ja ühendasin arvuti teise internetti. Aga järgmisel päeval vana kaablit tagasi ühendades, arvuti seda enam ei tunnistanud. Sisestasin küll kaabli täiesti korrektselt, aga arvuti ei näita ühtegi märki selle kohta, et internet taga oleks. Pesa juures, kuhu kaabel ühendada tuleb, on ka väike tuluke, mis läheb alati põlema, kui kaabel ühendada. Hetkel kõnealuse internetiga see tuluke põlema ei lähe, teise ühendusega on kõik normaalne. Proovisin katsealusena ka teist arvutit ja seal on sama jama. Kuna olen asja korduvalt proovinud, siis ei usu eriti, et asi võib olla tingitud halvast kaabli sisestamisest. Käisin ka ruuteri juures, kust internet arvutisse jookseb ( teine ühendus ei tule samast ruuterist ) ja seal töötas kõik tavapäraselt.
Minu küsimus on siis selline, et millest võib olla põhjustatud selline veider nähtus? Mis oleks sellele lahenduseks?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul1978
HV kasutaja
|
10.02.2009 20:25:58
|
|
|
ryyterile restarti oled teinud?
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
variousart
HV vaatleja
|
10.02.2009 20:49:41
|
|
|
Kui sa mõtled seadmele füüsilise restardi tegemist, siis seda ma proovinud pole.
//Edit: Tänud, restart ruuterile aitas
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|