praegune kellaaeg 15.06.2025 12:32:28
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sant
HV veteran

|
27.01.2009 16:16:46
Kas win xp 32 bit toimib stabiilselt 8 giga rammiga? |
|
|
Kuna mälu on pikemat aega odav siis mõtsin suurendada oma dual boot masinal rammi suuruse 8 giga peale. Kasutan win xp64 bit ja win xp 32 bit. Win xp 32 bit panin peale kuna 64 bit versioonil osad pogrammid\asjad ei tööta ja ei hakka kunagi tööle, sest puudub support.
Küsimus tuleneb sellest et panin hiljuti vanale dual boot masinale 2 giga rammi sisse, ja tõdesin et win ME ei buudi 2 gigaga, aga buudib veel 1,5 gigase rammi hulgaga.
Ma ei taha et pärast 8 giga rammi lisamisega tekib mingi selline probleem, et win xp32 bit ei tööta stabiilselt või ei buudu üldse. Ma kasutan teda umbes sama palju kui win xp 64 bitist.
Ja huvitab mis see rammi piir oleks, millal win xp 32 bitine hakkab pange panema? Iseenesest võin panna ka 16 giga rammi ju, maksab mingi 2400 eeku kokku. Win xp 64 bit peaks ju sellega hakkama saama või ma eksin?
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
miq599
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
27.01.2009 16:27:02
|
|
|
mul nii xp peal kui vista 64 ja 6gb ram ning 8gb ram ok,,,, xp lihtsalt kasutab vähem max 4gb
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
27.01.2009 16:34:33
|
|
|
tsitaat: |
mul nii xp peal kui vista 64 ja 6gb ram ning 8gb ram ok,,,, xp lihtsalt kasutab vähem max 4gb
|
Kui sul xp 32 bit, siis see mind huvitaski. Tänud vastuste eest Rohkem pole vist vaja.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|