praegune kellaaeg 18.06.2025 15:23:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lagunov
HV vaatleja
|
21.01.2009 10:06:56
Läpaka optiline seade. |
|
|
Mis siis viga on kui DVD kirjutamisel üle 3% ei lähe. Mõtleb seal paar minti ja siis lööb ette failed. Peale seda on prose kasutavus 100% ja aitab ainult restart. CD-si kirjutab ja loeb kõike. Tegu muidu ML-i läpakaga. Olen muidu proovinud peale nero ka neid windowsi progresi aga need jooksevad kohe alguses juba kokku. Tükk aega pole kirjutanud ka ,mõtlesin ,et võiks filme arvutist plaadile panna aga ei saagi:S
|
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
lagunov
HV vaatleja
|
21.01.2009 17:24:59
|
|
|
Ma lasin tal draivereid otsida aga ütles ,et pole vaja. Muidu näitab ,et on 2006 aasta draiverid peal. Kas ma peaksin mingi puhastusplaadi ostma vms? Või on kirjutaja pekkis. Või on üldse arvutil endal mindagi viga ,sest kõik pole enam koras korralikult. Äkki keegi oskab öelda miks mu arvuti piniseb seest?
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
23.01.2009 12:07:00
|
|
|
See mudel pinisebki vaikimisi, rohi on BIOSi uuendus 0701 või uuemale versioonile. Proovi teise tootja DVD toorkuid ning teisi kirjutamisprogramme nagu imgburn ja Ashampoo Burning Studio, kui ühelegi ükski proge ei põleta, siis on alust arvata optilise seadme katkiolemises ning garantiist oleks paslik läbi astuda.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
lagunov
HV vaatleja
|
27.01.2009 08:55:31
|
|
|
Sain imgburniga kõrvetatud. Panin sealt kiirust vähemaks ja kirjutas ilusti:)
Kuidas muidu seda biosi uuendada? Muidu see pinin peaaegu kadunud õnneks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|