praegune kellaaeg 17.06.2025 04:30:18
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Black66
HV Guru

|
22.01.2009 01:14:59
Windows XP Pro SP2 tekitab probleemi network connectionites. |
|
|
Nimelt. Sai ostetud Core2duo kooslus ning sellele järele lükatud enda kettad. Ilusti XP peale pandud, otsustasin korraks netti proovida, võrgukaart toimib, netti läheb, kõik tipp-topp. Peale SP2 installimist plaadilt kaob Network Connectionitest nii minu loodud võrk, kui ka võrgukaart ning 1394 Ühendus vms. Proovides installida peale SP2 paigaldamist võrgukaardi drivereid, annab järgmise veateate:
The InstallShield Engine (ikernel.exe) Could Not Be Launched
The RPC Server Is Unavailable
Netiga ta ühednust ei saa, kuigi Süstem näitab, et võrgukaardiga kõik korras ja peaks toimima. Samuti ei saa ühednust internetiga SP2'ga kaasa tulev tulemüür
Siit ka küsimus, et milles asi olla võiks? Sedasama SP2'te olen paigaldanud väga mitmelgi korral ning kunagi sellist probleemi pole täheldanud.
Ning samuti küsiks veel, et kas SP2'ga tuleb midagi väga olulist kaasa, mis takistab arvutiga töötamast? Mina olen teda paigaldanud puhtalt tulemüüri pärast siiani.
Edit: Täpselt sama lugu on ka SP3'ga. Ja nii kui SP maha lasta, hakkab kohe ka interneti pool tööle.
Ettetänades.
Peeter
|
|
Kommentaarid: 419 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
343 |
|
tagasi üles |
|
 |
Puravik
HV kasutaja
|
22.01.2009 13:40:19
|
|
|
Midagi sellist jäi netis silma:
I had the same problem and I found this sit. There are several suggestions on how to fix it and I posted the one that working for me. Mostly because it was easy.
Your problem is with InstallShield (iKernel.exe) which is somehow dependent (probably through RPC) on the Dcom service. Go to start>run, type services.msc.
services.msc lists services in alpha order. Find the one starting in Dcom. Open its properties and set it to start. Also set it to run automatically (so you don't have this problem in the future). Now try installing.
I just found this solution after having the problems you descibed (finally decided to fix it after I couldn't install a video driver).
vaata ka:
http://www.cybertechhelp.com/forums/showthread.php?t=59046
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Black66
HV Guru

|
22.01.2009 18:21:09
|
|
|
Kahjuks ühtegi sellist valikut seal nimekirja minul ei ole, nagu Dcom. Ei leidnud ka midagi, mis võiks asja parandada. Küll aga on Com system application, mis silmnähtavalt midagi ei muutnud.
Edit: Nüüd, kui paigaldasin Nod32'e ja Nod32 üritab ennast üles laadida, annab järgmise veateate.
Error occured during communication with Nod32 Kernel service
|
|
   |
343 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.01.2009 18:31:35
|
|
|
Mis antiviirus sul enne oli? Kindel, et sul mingi putukas masinas ei pesitse?
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Black66
HV Guru

|
23.01.2009 08:48:20
|
|
|
Ketas on värskelt formaaditud ning arvutisse sai just lisatud uus protsessor, emaplaat, videokaart ja mälud. Peale seda sai ketas formaaditud ning uuesti windows peale lastud. Kusjuures, olen veel igaks juhuks korduvalt formaatinud, kuid tulemus on täpselt sama. Jääb kohati selline tunne, nagu oleks mingi riistvaraline teema.
Samas, kas ei pruugi probleem olla selles, et kuna mul SATA tööle ajamiseks läbi DOS'i vajaminevat floppyseadet ei ole, siis sai SATA optilise seadme asemel hoopis lisatud IDE optiline seade, mis tolkneb ühe kaabli otsas ATA kõvakettaga? Seda kõike muidugi Windowsi installimise hetkeks.
Edit: Siia oligi koer maetud. Eks igaüks teeb oma järeldused ise, ehk on kellelegi sellest teemast kasu kah.
Enne oli peal täpselt samuti nod32.
|
|
   |
343 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|