praegune kellaaeg 23.06.2025 16:49:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
radok
Kreisi kasutaja
|
22.01.2009 21:09:23
Posu küsimusi... [KUSTUTAGE] |
|
|
Nii, ei hakanud igaühe jaoks eraldi teemat tegema ja kirjutan nüüd siia.
1) Äkki keegi hea seletaks mulle pikalt lahti mida tähendab ekraani Image Contrast Ratio ehk siis eestikeeli külgede suhe, ei tea nüüd kas kirjutasin inglise keeles õieti, agajah.... piltidega? Ja mis vahe on erinevatel kuvari paneelidel?
2)Kui arvutit kokku panna, ise, siis on ju nii et võtad suvalised jupid, aga need ei sobi kokku.Niiet mida peab vaatama juppide kokku panemisel et need kõik ka omavahel kokku töötama sobiksid?
3) Mis on SCART, FireWire, VGA ja HDMI ?
4) Nii on üks probleem, see juba ca. 5 kuud kestnud juba. Lootsin küll ise lahenduse leida aga ei suutnud.
Probleem siis ise selline, et kõlaritel on midagi viga. Ühel hetkel oli heli lihtsalt läinud, nii, siis ma pusisin seadetes ja sain tööle nii, et töötab mängides, plaadilt mussi kuulates või filmi vaadates. Kui aga ma lähen netti, youtube.com'i või ükskõik kuhu siis on kõllid küll põhjas aga heli tuleb häsit-hästi vaikselt. Kuid kui panen kõrvaklapid taha siis on heli olemas? Mainiks veel ära, et helikaart on integreeritud emaplaadile.
Ohoh, pikk jutt tuli
Agajah, loodan et saate aru ja aitate mind.
radok.
viimati muutis radok 23.01.2009 17:47:48, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixvilll
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|