Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Failiserver veebis märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 20.01.2009 22:18:47 Failiserver veebis vasta tsitaadiga

ma ei tea kas see on asja õige nimetus, aga mure on siis selline, et aegajalt on vaja faile internetti riputada näiteks sõpradele ja vahel ka enda tarbeks et mujal neid käte saada. Olemas on isiklik domeen, olengi sinna lihtsalt asjad üles laadinud. Kas on olemas nagu mingi CMS mille ma saaks käima panna lehel, et luua mõned kasutajad kes asjadele ligi saavad ja oleks mingi ülevaade mis üldse olemas on.

Ideaalis näeksin asja nii, et laen faili kas FTP või siis veebiliidesest üles, määran ära kes seda kasutada saavad ja siis jagan lingi sõbrale. Umbes nagu piltide jaoks on Gallery, saidi sisuhaldusel Joomla jne, et kas mingi spetsiaalselt failide haldamiseks asi on ka olemas?
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
inzinz
HV kasutaja

sõnum 20.01.2009 22:57:20 vasta tsitaadiga

Google otsing andis posu tulemusi "php file manager" peale aga hetkel läbi kammides ei leidnud kohe midagi asjalikku kus oleks access control ja mis oleks tasuta. Kindel et sul on seda acces controli vaja ? Või pigem et mismääral oleks piisav sulle ?
Võibolla piisaks sellisest lahendusest, et teed miski kausta kuhu paned .htaccess'ga paroolikaitse peale ja siis laed faile sinna läbi ftp ning ka kustutad sealt läbi ftp. Lisaks enabled apaches directoryindex ära (Options +Indexes) ning saad ka browseris apache poolt kuvatavat faili listi vaadata peale parooli sisestamist. Peaks rahuldama nõudmised alla ja ülesse laadimises osas, kausta listingu osas ning paroolikaitse osas, aga kui paremat kontrolli vaja siis vaja rohkem googles kaevata või ise midagi kärmelt valmis teha.

Hiljuti on ka ilmunud leht http://www.upload.ee kuhu regades saad teha galeriisid/failikogumikke, neid täiesti privaatseks teha et ainult ise saad sikutada või parooli alla panna nii et saad faili linke ja parooli jagades valida kes mis faili sikutada saab.
Pluss kui tahad kiirelt screenshotte ülesse laadida, siis on seal lehel ühe hiirekliki kaugusel ka java applet, mis võimaldab ühe nupuvajutusega ülesse laadida mälus oleva screenshoti.

viimati muutis inzinz 21.01.2009 10:44:34, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 20.01.2009 23:48:07 vasta tsitaadiga

Tänud vastuse eest. Kasutasin teist otsingusõna, php file manageri peale ei tulnud jah. Noh acces control pole nüüd väga tähtis, et ilma selleta üldse ei saaks. Aga hea oleks hoida mõned asjad eemal et kõik neid ei näeks.

Eks kammin googlit edasi, kui ei leia midagi sis peab lihtsalt ftp'ga serverisse laskma nagu kirjeldasid. A ja vb on se mingi minu kiiks aga mulle meeldib kõik asjad oma serveris hoida icon_biggrin.gif Et ma ei tahaks väga mingeid teisi teenuseid kasutada.

EDIT: Ja samas tahaks et kasutaja jaoks oleks asi ästi lihtne, et tema saab ala ainult alla tõmmata, mingeid muid nupukesi ja vilesid vaja pole. Hmm, see jätab mulle muje et see htaccess faili mudimine jne oleks vist kõige parem lahendus. Kas kuidagi ei saa muuta seda mismoodi se directory listing välja näeb ? icon_biggrin.gif

EDIT2: Me räägime ikka samast asjast ma loodan? Ma mõtlen sellist asja: http://fredsambo.com/fred/apache_directory.jpg
Et näeks selline väja, ja ennem küsib parooli. Aga mis ma tahaks oleks see et see kujundus seal vähe parem oleks icon_biggrin.gif Kuidas seda muuta saaks.

EDIT3: Leidsin endale sobiva: http://www.evoluted.net/community/code/directorylisting.php
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 21.01.2009 05:21:48 vasta tsitaadiga

Kui mälu just mäkra ei mängi, siis teada-tuntud Salusoft kasutas oma hingusele läinud failihoidlas GuppY´t. Too on küll portaal, aga IIRC resursõbralik ning esmajoones just failide majandamiseks mõeldud.
Kordan veelkord: kui mälu just mära ei mängi. On täiesti võimalik, et ajan mingi teise portaalisoftiga segamini

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Failiserver veebis
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.