Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mightythor
HV veteran

|
15.01.2009 14:55:46
Windows Server 2003 Terminal Server lühike timeout |
|
|
surkisin huvi pärast Windows Server 2003 ning jäin hätta näiliselt lihtsa seadistuse muutmisega. Nimelt viskab server mind kuskil 15 minuti pärast log-on ekraanile(programmid jäävad serveris ikkagi tööle) kui ma seal midagi ei tee. Esimene reaktsioon oli vaadata Screen Saver'i seadeid, et kas seal on linnuke "On resume, password protect", kuid seal sellist linnukest polnud. Edasi uurisin millised seaded on Computer Management --> System Tools --> Local Users and Groups --> Users all ja seal on järgmised:
Seega ma ei teagi, kustkohast veel vaatama peaks, et seda muuta annaks?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
19.01.2009 19:19:08
|
|
|
mul GPMC'd alla laadida pole vist mõtet, sest nii palju kui uurisin, siis selle jaoks peaks oleme domeen. Mul on aga lihtsalt Windows Server 2003 arvuti, millel töötab terminaliserver. Ma käivitasin Windows Server 2003's gpedit.msc ning muutsin seal Sets a time limit for active but idle Terminal Services sessions väärtuse 1 päeva peale. Loodetavasti nüüd töötab sedasi nagu ma tahtsin Aga sedasi üldisemalt küsides, siis kas kõik gpedit.msc'ga tehtavad muudtused on tehtavad ka manuaalselt registrit modifitseerides?
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
20.01.2009 17:42:37
|
|
|
Lihtsalt gpedit.msc muudab ju lokaalset GPO'd ning nood on salvestatud \system32\GroupPolicy alla. AD GPO imporditakse registrysse. Samas jäi segaseks, miks ühes masinas on näiteks
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects
key, kus domain policyd loetletud ning mõnes masinas on ainult "*\CurrentVersion\Group Policy" all info.
_________________ -- |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
21.01.2009 22:27:04
|
|
|
jäin veel seda mõtlema, et kas Group Policy on alati "tähtsam"(või ülemuslikum vms) kui lihtsalt tavalised menüüseadistused? St kui näiteks Computer Management --> System Tools --> Local Users and Groups --> Users all on ühed seadistused ja Group Policy'ga on määratud sama asja kohta teised seadistused, siis kehtima jäävad Group Policy'ga määratud seadistused?
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|