praegune kellaaeg 20.06.2025 08:11:43
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Taixxx
HV vaatleja

|
03.02.2009 10:49:43
|
|
|
SGM kirjutas: |
Selles suhtes õigus, progemiskogemusi on umbes 15 kuud. Kujundamisega alustasin juba 2005. kevadel.
|
No kui sa oma CMS-i reklaamilauses kuulutad, et sul on progemiskogemust 15 kuud, siis päris paljud ei võta seda tarkvara tõsiselt.
Ja oma näpukate õigustamise asemel proovi neist õppida.
Aga esmamulje jätab positiivse.
Samas:
Titanicu ehitas suur hulk spetsialiste aga Noa oli isehakanud amatöör.
viimati muutis Taixxx 03.02.2009 11:08:29, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
SGM
HV kasutaja

|
03.02.2009 11:00:38
|
|
|
Sellest on juba palju aega möödas, kui viimati selle CMS-iga tegelesin. Vahepeal olen kõvasti targemaks saanud (õppinud/harjutanud) ja ka mõne eelpool esinenud targema inimese juhtnööre järginud
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taixxx
HV vaatleja

|
03.02.2009 11:06:53
|
|
|
Muide DEMO lehele ei ole ligipääsu...
Demo pakkumine on minu arvates väga hea "lüke"
Sellessuhtes, et enamus inimesi proovib enne demo kui hakkab alla laadima ja sügavamat huvi tundma.
Kui suudad demoga inimese ära veenda on sul potentsiaalne klient olemas. Samas, kui väga heal CMS-il pole demo võimalust võivad jätta paljud huvilised selle proovimata ja ongi potentsiaalsed kliendid kaotatud.
viimati muutis Taixxx 03.02.2009 11:21:19, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
SGM
HV kasutaja

|
03.02.2009 11:15:30
|
|
|
Taixxx kirjutas: |
Muide DEMO lehele ei ole ligipääsu... |
Ju see on tuksi läinud siis vahepeal, ma ei ole saanud asjaga tegeleda mitu kuud, kuna palju muid asju (k.a. õppimised jms.) on teemaks. Eks paistab, kas ja millal on aega see leht uuendada.
P.S.
CMS-is on üks oluline asi - saidi path peab olema õige (seadete failis käib see), muul juhul ei hakka galerii tööle.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristjan07
HV kasutaja
|
03.02.2009 11:33:22
|
|
|
SGM kirjutas: |
Taixxx kirjutas: |
Muide DEMO lehele ei ole ligipääsu... |
Ju see on tuksi läinud siis vahepeal, ma ei ole saanud asjaga tegeleda mitu kuud, kuna palju muid asju (k.a. õppimised jms.) on teemaks. Eks paistab, kas ja millal on aega see leht uuendada.
P.S.
CMS-is on üks oluline asi - saidi path peab olema õige (seadete failis käib see), muul juhul ei hakka galerii tööle. |
jajaa aga tee demo korda siis saab proovida...ma ka siin vabavaraliste CMSide otsingul
_________________ sa pole hea seni, kuni sa teisi paremaks ei tee
 |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|