praegune kellaaeg 23.06.2025 18:28:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
raud
HV vaatleja
|
16.01.2009 11:25:00
Probleem heliga läpakas |
|
|
Tere!
Vabandan ette kui see teema siia ei sobi, kuid mul probleem heliga läpakas. Ühendasin läpaka Telekaga HDMI kaabli kaudu, ning vaatasin filme, sinna ilusti hääl läheb, kuid nüüd enam arvutis mul ei ole heli, kogemata vajutasin vist kuskile miskise linnukese peale ja ei suud kahjuks enam asjast aru saada. Enne kui telekaga ühendasin oli hääl ilusti olemas läpakas.
Arvutiks on mul Dell Studio 1535. Videokaardiks on ATi Mobility Radeon HD 3400 series.
OSkab keegi aidata hädast välja ?
Martin
|
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
16.01.2009 11:26:42
|
|
|
Kontrolli, kas heliväljundiks valitud ikka õige asi
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
raud
HV vaatleja
|
16.01.2009 11:44:16
|
|
|
Aitähh vastamast, mul selles aknas linnuke ilusti Speakers/Headphones juures, ja kirjas seal et WORKING, ja kui musa käima panna siis selles tulbas seal kõrval ka kenasti näha et nagu muusika käiks ( roheliseks läheb ) , kuid heli ei tule, MUTE ka nagu peal ei oleks:) Poltergerist on kallal vist:)
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|