Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ottk
HV vaatleja
|
05.03.2008 13:08:44
mingi trooja |
|
|
skannisin huvi pärast Bitdefender online skanneriga ja leidis sellise asja-Trojan.Patched.BD.Arvutis on peal Kaspersky 7,see ei ole midagi leidnud ega ka karjuma pistnud.Huvi pärast skannisin ka Mcafee online skanneriga-ei midagi.Kas keegi oskab midagi tarka öelda? Selline link veel :http://forum.bitdefender.com/index.php?s=29d730c4fcb87059ee8f05b19ba85505&showtopic=4672&pid=23157&st=0&#entry23157
ma ei oska linki panna
|
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
11 :: |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
05.03.2008 15:12:01
Re: mingi trooja |
|
|
Miks sa seda venelaste jura kasutad ,proovi Eset Nod 32 http://www.eset.com/
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
05.03.2008 17:07:34
|
|
|
See võid olla nn false positive.Kus see fail asub mida Bitdefender leidis?
kui leiad selle, skänni
www.virustotal.com ja ütle tulemused.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottk
HV vaatleja
|
05.03.2008 17:48:05
|
|
|
asub see C:\Windows\system32\sens.dll. skännisin virustotal.com ja ainukesena leidis selle jälle bitdefender.teised ei midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
05.03.2008 19:30:31
|
|
|
Paki too fail rar failiks kokku ja saada nt
http://www.f-secure.com/samples/index.html
Oota vastus ära.Ei tea, mina ei leinud Bitdefenderi kohta seda sama asja :/
Võib-olla olen halb otsija.
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
hens
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
1 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
note1
Lõuapoolik

|
22.01.2009 20:11:26
|
|
|
Ma ei tea, kuid kui ma viimati windowsi kasutasin, siis ainult piiratud kontoga ning firefox oli pandud kõrgendatud valmisolekusse. Rebased olid saanud kiirema väljaõppe kui EXE ruumid olid oodata lasknud.
Kõik sõjaväe osakonnad olid viidud kõrgema väljaõppe ning treeningu tasandisse.
Suur Arst - koos oma KÜBERMOOTORIGA vaksineeris ja kontrollis kõiki sõdureid oma valvsa pilguga üle. Oli kaks arsti- Üks härra ANTIVIIRUS ning teine oli kohalik - Sir. Genuine kvaliteedi kontroll ning uude hoonesse oli kolinud konole UIC või midagi sarnast nime ei mäleta.
Jah, peamine mure on ikkagi naine - WINDOWS EXPLORER, mille külge haakuvad kõik "realtime" vaenlased ning seejärel ka registripidaja proua või vanamoor kuskil \windows/\`(kudapidi nüüd oligi)\\system\ jne ruumis.
Seega- ma kasutan NÜÜD täiesti karvast ja isast BASHI või asendajat DASHi, liitsaka EXPLORERI asemel.
Meil on oma juhiks valitud Sir. Kerneli asemel nüüd hoopis Prints. IPTABLES. Tal on oma armee - "REEGITE" osakond.
Registripidaja on proua LOGIRAAMAT, kes on abielulepingus Sir Kerneliga. Jah. Sir kerneli kodumaa on EXT3 ja tulevikus laiendatakse EXT4 peale.
Viitsepresident ON Mister ROOT. Tema NATO kaitsevägede ülemjuhataja asetäitja on Härra Von. SU (WHEEL) ning tema vasak käsi oma poeg SUDO.
Sisevägede POLITSEI (sõjaväe politsei) on lipnik SELINUX ning teda aitab KERNEL ning kindlasti kui äärmine vajadus - snaiper Mister KILL.
Meie ISAMAA- EXT3 ja EXT4 on kaitstud, aga sina?
:=>
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
22.01.2009 20:59:09
|
|
|
note1 kirjutas: |
Ma ei tea, kuid kui ma viimati windowsi kasutasin, siis ainult piiratud kontoga ning firefox oli pandud kõrgendatud valmisolekusse. Rebased olid saanud kiirema väljaõppe kui EXE ruumid olid oodata lasknud.
Suur Arst - koos oma KÜBERMOOTORIGA vaksineeris ja kontrollis kõiki sõdureid oma valvsa pilguga üle. Oli kaks arsti- Üks härra ANTIVIIRUS ning teine oli kohalik - Sir. Genuine kvaliteedi kontroll ning uude hoonesse oli kolinud konole UIC või midagi sarnast nime ei mäleta.
Jah, peamine mure on ikkagi naine - WINDOWS EXPLORER, mille külge haakuvad kõik "realtime" vaenlased ning seejärel ka registripidaja proua või vanamoor kuskil \windows/\`(kudapidi nüüd oligi)\\system\ jne ruumis.
Seega- ma kasutan NÜÜD täiesti karvast ja isast BASHI või asendajat DASHi, liitsaka EXPLORERI asemel.
Meil on oma juhiks valitud Sir. Kerneli asemel nüüd hoopis Prints. IPTABLES. Tal on oma armee - "REEGITE" osakond.
Registripidaja on proua LOGIRAAMAT, kes on abielulepingus Sir Kerneliga. Jah. Sir kerneli kodumaa on EXT3 ja tulevikus laiendatakse EXT4 peale.
Viitsepresident ON Mister ROOT. Tema NATO kaitsevägede ülemjuhataja asetäitja on Härra Von. SU (WHEEL) ning tema vasak käsi oma poeg SUDO.
Sisevägede POLITSEI (sõjaväe politsei) on lipnik SELINUX ning teda aitab KERNEL ning kindlasti kui äärmine vajadus - snaiper Mister KILL.
:=> |
Anna raamat välja ?
Päris hea jutt.
Aga noh, kui tavaline arvutikasutaja ei saa windowsiski hakkama kõige lihtsamate asjadega, siis kuidas linuxis vms unixis ta nt printeri töötama saab või midagi sellist. Ehk on kerge, pole proovinud, aga tahan kindlasti linuxit katsetada
viimati muutis Lord Ami 22.01.2009 21:19:14, muudetud 1 kord |
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
22.01.2009 21:06:20
|
|
|
Lord Ami kirjutas: |
note1 kirjutas: |
:=> |
Anna raamat välja ?
Päris hea jutt.
Aga noh, kui tavaline arvutikasutaja ei saa windowsiski hakkama kõige lihtsamate asjadega, siis kuidas linuxis vms unixis ta nt printeri töötama saab või midagi sellist. Ehk on kerge, pole proovinud, aga tahan linuxit lähiajal proovida  |
Linux tahab harjumist saada kõvasti. Ise kasutan Linuxit ehk Mandrivat 30% kui arvuti töös on.
_________________ Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |