Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
insane
Piiratud kasutaja

|
29.07.2008 15:02:55
Arvete mittetasumise selgituseks antud (hale)naljakad vabandused |
|
|
Täna üks teatas 46päeva üle olnud arve mittetasumise vabanduseks, et tal pin-kalkulaatoril patarei tühi no ja no neid patareisid ei müüda ju kusagil.
Üks FIE lubas tasumata arvet uurida ja sellest oma raamatupidamis osakonda teavitada ise on FIE
Üks väike reklaamifirma ütles jälle mingi a'la 200eeq võla peale, et tal arvutis pikemat aega viirus sees ja no ei julge panka vaadata, kurikael viib muidu kogu raha ära
ots on lahti siis....
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
29.07.2008 15:46:41
|
|
|
Ema võtab kõik teenitud raha endale. Sellise vabanduse mõtles välja üks ~30-a vanune mees.
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
0 :: |
178 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
29.07.2008 15:50:50
Re: Arvete mittetasumise selgituseks antud (hale)naljakad vabandused |
|
|
insane kirjutas: |
Üks FIE lubas tasumata arvet uurida ja sellest oma raamatupidamis osakonda teavitada ise on FIE  |
Ei näe selles midagi imelikku. Mees on FIE, aga vb. ostab teenust sisse mingist firmast või on raamatupidaja palganud (ka FIE võib töötajaid palgata ). Vastaski sulle, et uurib oma arved üle (loe: kas tema on selle arve kätte saanud ja raamatupidajale ikka edastanud) ja siis kontrollib raamatupidajalt, kas see arve on neile laekunud ja ära makstud või ei. Tavaline case - kui sa lambist teatad, et üks arve tasumata, siis ikka tuleb uurida, mis sellest arvest saanud on.
Ülejäänud on küll vähe naljakad põhjendused
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
pupsik46
Kreisi kasutaja
|
29.07.2008 16:10:16
|
|
|
time123 kirjutas: |
Ema võtab kõik teenitud raha endale. Sellise vabanduse mõtles välja üks ~30-a vanune mees. |
Nõukaaja lõpus töötasin Standardis, seal oli ka üks ullike - palgapäeval sai kommiraha, ülejäänule tuli ema järgi. Vanust oli tal >30a, kutt ei teinud lihtsalt rahanumbritel vahet.
_________________ M/V: Estonia 010 , Odissei 010 võimendid
O/V: 10.1", 12,1" ja 13.3" LCD paneeli |
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
insane
Piiratud kasutaja

|
29.07.2008 16:22:40
Re: Arvete mittetasumise selgituseks antud (hale)naljakad vabandused |
|
|
Draax kirjutas: |
insane kirjutas: |
Üks FIE lubas tasumata arvet uurida ja sellest oma raamatupidamis osakonda teavitada ise on FIE  |
Ei näe selles midagi imelikku. Mees on FIE, aga vb. ostab teenust sisse mingist firmast või on raamatupidaja palganud (ka FIE võib töötajaid palgata ). Vastaski sulle, et uurib oma arved üle (loe: kas tema on selle arve kätte saanud ja raamatupidajale ikka edastanud) ja siis kontrollib raamatupidajalt, kas see arve on neile laekunud ja ära makstud või ei. Tavaline case - kui sa lambist teatad, et üks arve tasumata, siis ikka tuleb uurida, mis sellest arvest saanud on.
Ülejäänud on küll vähe naljakad põhjendused  |
Antud FIE viitas siiski enda "korporatsiooni" raamatupidamis osakonnale mitte suvalisele raamatupidajale
Nüüd tuli üks vastu õhtut üks veel: "Ma kannaks teile raha küll, kohe südamest aga meil arve nii tühi, et isegi firma bussile piduriklotse ei jõua osta"
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
12.12.2008 15:41:36
|
|
|
Aus vastus vähemalt:)
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
Kommentaarid: 365 loe/lisa |
   |
6 :: |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
oicu
HV kasutaja
|
12.12.2008 15:43:29
|
|
|
kõige tüüpilisem vastus mis mulle on öeldud, on "Ei ole arvet kätte saanud"
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
plekkpurk
HV vaatleja

|
15.12.2008 03:48:42
|
|
|
No mulle on korduvalt räägitud, et kogu summa ei olnud sellest tema maksta ja kolleeg/sõber/tuttav ei kanna talle raha üle. Peale seda, kui olen selgitanud, et mind see tegelikult üldse ei huvitagi, arve on tema nimele, on tüüpvastuseks, et "nojah, saan aru aga katsu mõista - mul on raske ja sõber on siga ja majandusseis pole hea ja blablabla.."
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
O
Kreisi kasutaja

|
15.12.2008 04:10:23
|
|
|
Vastuseid on igasuguseid, aga laekumised paranesid oluliselt peale arve mittelekumist automaatse 'veeb suletud võlgnevuse tõttu' kirjakese välja panemist
eriti kiiresti töötab viimane variant, kui võlglasel näiteks neti.ee avalehel reklaam tellitud on
_________________ PS, kui teemades ei vasta |
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
22.02.2009 05:08:36
|
|
|
Kas ta nüüd naljakas on,aga oli selline lugu,kus sai tuttava tuttavale tehtud laen summas 50 000 krooni.Kuna tegemist oli firmarahaga,siis pidasin targemaks teha korralik laenuleping.Okey,sai siis juristidega koostatud juriidilist jõudu omav leping.Jõuab siis laenu tagastamise tähtaeg kätte,tüüp laenu ei tagasta,ja ei kontakteeru ka.Ootasin siis paar päeva,ei midagi.Mõtlesin,et võtame ühendust ja uurime milles asi.Küsimusele miks ei ole tagastanud laenu,tuli järgmine põhjus:´´vaadake.....noh ,mul koer on koolitatud ja väljaõpetatud,ja ta oskab omal prset pühkida,nii et nühib prset vastu mingit asja.Ja kogemata sai kätte lepingu ja pühkis sinna peale ja kahjuks ei olnud enam võimalik teie panga rekvisiite välja lugeda.´´ minu küsimuse peale miks siis ei helistanud ja ei küsinud uuesti panga rekvisiite tuli vastus,et ei julgenud,kuna kartis et sellega jätab endast sita mulje ja et ma teinekord ehk talle siis enam ei laena.Sellist tweaked loogikat pole ma varem veel kohanud.Laenusumma sain õnneks ikka tagasi ja asi lahenes hästi.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
5 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
22.02.2009 05:10:33
|
|
|
Koer käis peremehe kohvris sital jah, hah
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
22.02.2009 05:12:46
|
|
|
mis möllad, see oli hea vastus....
_________________ Ära taha olla see,kes sa ei ole.Ole see,kes sa oled ja peagi märkad et olid see,kes tahtsid olla |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
jungleman
Kreisi kasutaja
|
02.03.2009 17:24:50
|
|
|
tark koer t6esti, valib 6igeid pabereid. juriidilist on raudselt parem nühkida.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
18.03.2009 12:01:34
|
|
|
Eile helistasin kaa ühele ja mainisin, et tal arve maksmata ja sain vastuseks " A ma ei teagi, et sa mulle arve oleksid saatnud. Ma pole arvet saanud ma ei saa ju ilma arveta maksta" Kuid arve sai kaasa tootega ja seda mainisin oli temal kökimöki ja ütles "Ma arvasin, et see on lihtsalt tsek ja ma ei uurindki seda" :d mina igal juhul saini naerda tiba. Ja ta ei tegelenud esimest korda selliste asjadega. aga noo kunagi ikka on esimene kord
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
128 |
|
tagasi üles |
|