Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vahelduvool
HV kasutaja

|
24.12.2008 18:41:57
Razor Copperhead uusimat tarkvara ei saa peale lasta |
|
|
Tere!
Tõmbasin siit ülevalt teise. Hakkasin installima ning kui oli jõudnud edna razer programmi installi lõpuni hakkas intallima hiire draivereid. Ja sealt jama algas.
Ekraanile tuli tekst (umbes nii): Kui küsitakse, et mitte signeeritud draivereid lubate installida siis vajutage continue anyway.
Seda kus saaksin keelduda nõustuda ette ei tule. Mõne ajapärast tahab saada windows sp2 plaati, et installida hidusb.sy_ ja hidclass.sy_ aga need failid ei sobi temale. Kui annan kätte need failid siis lõpuks ütleb FAILED! ning kas soovite teha restarti või mitte. Kui teha resa siis peale seda hiir ei toimi aga ka muidugi ennem installigi mitte. Seega siin küsimuseks kas ma peaksin vahetama op süsteemi või saab selle lahendada ka kuidagi teisiti?
NB! See versioon mis algselt hiirega kaasa tuli see küsis neid faile (täpselt ei tea kas täpselt neid samu aga sp2 plaati küll) aga sellega installis ilusasi äta ning ka tarkvara töötas.
Olen tänulik info eest, mis aitab luua tee lahenduseni!
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.12.2008 19:03:21
Re: Razor Copperhead uusimat tarkvara ei saa peale lasta |
|
|
kikas kirjutas: |
Tere!
Tõmbasin siit ülevalt teise. Hakkasin installima ning kui oli jõudnud edna razer programmi installi lõpuni hakkas intallima hiire draivereid. Ja sealt jama algas.
Ekraanile tuli tekst (umbes nii): Kui küsitakse, et mitte signeeritud draivereid lubate installida siis vajutage continue anyway.
Seda kus saaksin keelduda nõustuda ette ei tule. Mõne ajapärast tahab saada windows sp2 plaati, et installida hidusb.sy_ ja hidclass.sy_ aga need failid ei sobi temale. Kui annan kätte need failid siis lõpuks ütleb FAILED! ning kas soovite teha restarti või mitte. Kui teha resa siis peale seda hiir ei toimi aga ka muidugi ennem installigi mitte. Seega siin küsimuseks kas ma peaksin vahetama op süsteemi või saab selle lahendada ka kuidagi teisiti?
NB! See versioon mis algselt hiirega kaasa tuli see küsis neid faile (täpselt ei tea kas täpselt neid samu aga sp2 plaati küll) aga sellega installis ilusasi äta ning ka tarkvara töötas.
Olen tänulik info eest, mis aitab luua tee lahenduseni! |
Soovitan siiski hankida SP2-ga XP plaadi.SP2 sisaldab mitmeid tähtsaid uuendusi.Veel parem SP3 juba kohe.Varem võis töötada aga kuna tarkvara on loodud töötama vähemalt SP2 peals siis SP1 peal tööle ei taha minna
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
vahelduvool
HV kasutaja

|
26.12.2008 22:11:21
|
|
|
Mul ongi sp2 siin peal aga hetkel ei sooviks vahetada küll seda winni.
Edit:
Kas keegi ei tule mingi ideega lagedale?
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
26.12.2008 22:26:02
|
|
|
Sul on nähtavasti seadistus selline.
"nupp" peaks olema soovitavalt keskmises asendis (ka ülemine sobib, aga siis ei hoiatata signeerimata draiverite puhul üldse).
(Või sain ma valesti aru? Kas see "continue anyway" on võimalik valida või mitte - no ei saa aru selle seletuse järgi... Vist ikka mitte, nii et sain ikka õigesti aru?)
System Properties -> Hardware -> Driver Signing
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
vahelduvool
HV kasutaja

|
27.12.2008 00:13:27
|
|
|
Ok räägin siis üle Ma olen proovinud mitut erinevat viisi:
1. Kodulehelt draiverid ja install (uusim). install lahti teeb ära jõuab draiverini. seisab tükk aega see kiri ees, et vajuta jah signeeerimata draiverite jaoks. Siis tuleb ette sisesta xp cd. Mul on eelnevalt juba see i386 kaust arvutissse lastud andsin sealt talle selle hidusb.sy_ (kõigepealt) siis küsis hidclass.sy_ andsin selle ka ning siis tuli ette failed ja kas restart või mitte. NB! signeerimine oli tol hetkel küsitavas asendis.
2. Kodulehelt draiverid ja install (uusim). install lahti teeb ära jõuab draiverini. seisab tükk aega see kiri ees, et vajuta jah signeeerimata draiverite jaoks. Siis tuleb ette sisesta xp cd. tõmbasin endale selle: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=5B33B5A8-5E76-401F-BE08-1E1555D4F3D4&displaylang=en siis lasi lahti pakkida ja otsisin sealt lahti pakitus kohast need puudu olevad failid ülesse. Siis juhtus midagi enamat. esimese failiga küsis kas soovite jätkata teise failiga sama moodi. peale seda kui teise failil ka vajutasin continue anyway siis viskas ette selle pildi ainult see ketas seal oli punane ring valge ristiga ning teks oli mälu järgi setub canno´t copy the file. panid ok kadus ära ning uuesti kiri FAILED. NB! signeerimine oli küsitavas asendis.
3. Vanade draiveritega kõik toimis edukalt. Mis algselt kaasas olid.
Kas ma peaksin selle pärast minema üle vistale või sp3le
see pilt seal on suvaline lihtsalt näide.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
27.12.2008 01:51:00
|
|
|
Väga kena selgituse eest aitäh. Selle järgi on pilt üsna selge, mis juhtus.
Ilmselt asendab draiveri installer süsteemifailid hidusb.sys ja hidclass.sys enda omadega. Windows System File Protection aga seda ei salli, kuna on tegemist kaitstud süsteemifailidega ja soovib neid kohe asendada originaalidega (System File Protection-i reaktsiooniaeg on kusagil 10 sekundi ringis tavaliselt) XP installikalt - mida sina ka lahkelt talle võimaldasid. Tulemus ongi null, nagu oodata võis.
Tee uus katsetus. Kui tuleb jälle teade XP CD sisestamise käsuga, loobu sellest (Cancel sai vist klõpsata) ning kui seepeale küsitakse, kas oled ikka kindel, et soovid süsteemifailid asendada tundmatute signeerimata failidega, klõpsa "Yes".
Loodetavasti on sellest abi, eeldusel, et need on ikka õiged draiverid...
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
vahelduvool
HV kasutaja

|
09.01.2009 23:50:28
|
|
|
Tegin nii nagu sa ütlesid aga ei tuhkagi. Kui vajutan seal cd küsimise aknas tühista, ilmub teine vajutades seal ka tühista viskab install ette uuesti FAILED!. Ja ei küsi mingeid küsimusi rohkem.
Need kaks cd akent olid erinevate failidega.
Oskab keegi ütelda siia midagi? Ise hakkasin download manageris otsima viga ja enn näe leidsin (aga see ei paranda veel minu tegelikku viga) Seal on väja toodud razer chopperhead mouse ja kui ma sealt temale draivereid installima hakkan siis leiab ta 3 draiverit. ja laseb mul ise valida kõige uuemaga rahab mingit razerlow.sys faili aga seda mul ei ole. Siit küsimus kuidas on võimalik lahti pakkida cab faili?
Asi lahenes kahjuks uue Windows Vista businessiga.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|