praegune kellaaeg 19.06.2025 00:38:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
iceincube
HV veteran

|
10.01.2009 00:47:01
Ei saa hakkama portide suunamisega oma masinasse ruuterist |
|
|
Olen juba igas poosis oma arust seda üritanud, kuid ei suuda hakkama saada. Loodan ,et keegi märkab mis mul valesti siin on. Internetiks on siis elisa kodu 5 nüüdsest lahtiste portidega. Sai kontrollitud enne kas on ikka lahti (ühendades otse elisa modemisse oma masina)- tuli välja, et on. Minu masinas jooksvale apache-le ja ssh-le sai ilusti ligi. Ühesõnaga, eemaldades ruuteri vahelt kõik toimis.
Hetkel siis on süsteem nii, et elisa modemist tuleb kaabel ruuteri WAN porti ja siis mille pordist 1 tuleb kaabel omakorda minu masinasse. Ruuter töötab gateway modes. Firewall-i ei tohiks mu linuxil peal olla (pealegi töötas kui ruuter eemaldada). Ruuteris ka ei ole seda peal nagu näha alumistest valikutest siin.
Siit näeb infot mu interneti kohta mida annavad mõned käsud mis konsooli lasin. Võib ka siin kinnitust saada, et olen täitsa olemas võrgus. Sai siis suunatud ära paar porti(80 ja 22). Suunasin enda masina peale samadesse portidesse nagu näha siin. Samuti on need olemas filtrite lehel et need läbi lastaks .. sinna tekisid nad automaatselt.
Kuid mida pole seda pole. Pannes oma IP browserisse ei tule mingit vastust peale Network Timeout The server at 87.119.186.9 is taking too long to respond.. SSH ühendust proovides tuleb sõnum, et refused. Nüüd minu jaoks kõige pullim osa. Tundub, et ruuter esimese poole teeb õieti, ehk siis nn kuulab neid kahte porti mis lisasin suunamistesse. Sellele sain kinnitust lehelt whatsmyip mille tulemus on siin. Tunduks, nagu ei suuda ta edasi minu IP:port peale suunata liiklust.
Ja mis see olla võib, keegi ei tea? Kõiki pilte näeb siit ka http://kirves.pri.ee/HV_nodi/soho/
Loodan, et keegi oskab öelda, mida proovida/või millega mida rehkendan siin.
Äkki annan veel mingit infi?
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
10.01.2009 14:27:42
|
|
|
Näiliselt oleks nagu kõik õige....proovisin telneti teha portide 22 ja 80 peale ja mõlemad funkavad ja ip lehitsejasse avas ka lehe, et "kala otsas" .Või said korda?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
10.01.2009 15:07:04
|
|
|
ouch....
ok. ei tulnud sellise asja peale, et lasta kellelegi teisel proovida. LAsin õel nüüd proovida.
Jah, töötabki.
Täiesti haige huvitav mis mul selle päringu ära siis blokib, et ma ei saa ise läbi ruuteri seda päringut teha.
Teistel väljaspool toimib.
Enivei tänud, ma ei oelks selle peale tulnud ,et testida seda kellegagi niimoodi
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
10.01.2009 23:30:53
|
|
|
ma arvan, et ehk oli määravaks seal (http://kirves.pri.ee/HV_nodi/soho/virtual_servers.jpg) olev public ip address.Ehk kui see oleks tühi või any(ei tea kuidas antud ruuteril) siis ehk äkki saaks sisevõrgust ka ligi.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|