Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lightbluefox
HV Guru
|
08.01.2009 15:56:28
Taanikeelse Windowsi keele vahetamine |
|
|
Kuna arvutil oli vaja taastada tehaseseaded ja mul winxp plaati käepärast polnud, oli vaja kasutada läpaka oma programmi, mis aga tähendas täielikult Taanikeelse windowsi ja programmide installeerimist, eesti keele paketti tirides ütles too mulle et seda saab otsa lasta vaid inglisekeelsele winnile, inglisekeelset paketti pole olemas. Mida annab teha? Ei taha uuesti formatit teha pärast suurt jama.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
08.01.2009 15:58:07
|
|
|
Kui plaat on olemas siis võid ju uuesti installida. update's pakkus ka minu teada eestikeelse liidese installimist.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
08.01.2009 16:07:01
|
|
|
Plaati pole (see tähendaks ju põmst ikkagi ju formatit) ja eestikeelne pakett sobib AINULT INGLISEKEELSELE.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
08.01.2009 16:11:26
|
|
|
Sul pole valikut ma kardan, Taani keel erinevalt Eesti keelest, ei teki Windowsisse mitte language packi installi tagajärjel, vaid alates installimeediast ja litsentsist on kõik võõrkeeles ja sa ei saa seda muud moodi maha kuidagi kui uue installiga õige meedia pealt.
_________________ There is no patch for human stupidity... |
|
Kommentaarid: 232 loe/lisa |
   |
1 :: |
206 |
|
tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
08.01.2009 16:16:00
|
|
|
Hvorfor kan du ikke tale dansk?
Muidu ridariass räägib õigust.
_________________ Allkiri |
|
Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
08.01.2009 16:25:36
|
|
|
Seda ma salamisi kartsin kah, värske install on ikka jube töö, aga pole midagi teha, oleks siis soome või saksa keel, aga praegu ma saan vaevu "jah" ja "ei " nuppudest aru.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
08.01.2009 16:45:15
|
|
|
Raidomarek kirjutas: |
Kuna arvutil oli vaja taastada tehaseseaded ja mul winxp plaati käepärast polnud, oli vaja kasutada läpaka oma programmi, mis aga tähendas täielikult Taanikeelse windowsi ja programmide installeerimist ..... |
Kas ka enne seda protseduuri oli Windows Taanikeelne
Kui on tegu MUI XP_ga siis ei saa ka keelepakette installida, kuid keeld saab vahetada piirkonna- ja keelesuvandite, keel aknast
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
08.01.2009 17:16:43
|
|
|
Ostsin arvuti Inglisekeelse winniga, ilmselt oli see müüja poolt eelnevalt installeritud, kuna programmid olid vähe teised, olemas oli sp2 jne. Kuna ka klaviatuuril vaatavad mulle vastu vaid skandinaavlastele mõeldud tähed, ei ole midagi väga üllatavat et ka OS seda on, formatit teha Taanikeelses keskkonnas ei onud kah eriti hull.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
08.01.2009 17:39:32
|
|
|
Raidomarek kirjutas: |
Ostsin arvuti Inglisekeelse winniga, ilmselt oli see müüja poolt eelnevalt installeritud, kuna programmid olid vähe teised, olemas oli sp2 jne. Kuna ka klaviatuuril vaatavad mulle vastu vaid skandinaavlastele mõeldud tähed, ei ole midagi väga üllatavat et ka OS seda on, formatit teha Taanikeelses keskkonnas ei onud kah eriti hull. |
Kui enne oli Inglis keelne Windows, siis on arvatavasti tegu MUI XP_ga mis võimaldab igal kasutajal valida erinevat keelt, uuri oma klaviatuuri, tähtede, keelde valikust kas seal pole ka töölaua keelt võimalik muuta.
http://www.apptranslator.com/blog/2005/04/choose-your-windows-ui-language.html
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
08.01.2009 19:08:01
|
|
|
vaatasin seal ringi, see eesti on seal minu valitud, peale seda kopeeriti igasuguu faile, küsis veel midagi (windows cd-rom oli küsimuses sees) siis tahtis restarti ja sellele vastasin praegu ei, pildike sellest aknast.
Menüü sprog all saab aint klaviatuuri keelt valida.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
08.01.2009 22:00:27
|
|
|
Marie kirjutas: |
Kui enne oli Inglis keelne Windows, siis on arvatavasti tegu MUI XP_ga mis võimaldab igal kasutajal valida erinevat keelt, uuri oma klaviatuuri, tähtede, keelde valikust kas seal pole ka töölaua keelt võimalik muuta. |
Tõenäoliselt oli eelmine omanik siiski taanikeelse Windowsi asemel installinud lihtsalt inglisekeelse Windowsi. Nagu esimeses postis öeldud, on arvutiga kaasas oleval originaalplaadil läbinisti taanikeelne Windows ja tõenäliselt siiski ilma MUI-ta, kuna MUI käib kaasas Windowsi inglisekeelse Enterprise versiooniga, mitte OEM-iga.
Raidomarekil ei ole muud pääsu kui puhas install inglisekeelselt installikalt. Muud variandid, isegi kui neid oleks, oleks tõenäoliselt veel hullemad, kuna muukeelsetel Windowsi versioonidel kipuvad ka näiteks süsteemikaustad olema teiste nimedega. Raidomarek, vaata huvi mõttes, mis seal näiteks "Program Files" kausta nimeks on
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|