Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
roostevaba
HV veteran

|
07.01.2009 19:23:29
Microsoft Word landscape ja portrait küsimus. |
|
|
Tere!
Et kõik lehed on portrait. Ja mul oleks ühte tabelit lisada landscape-na, muidu lihtsalt ei mahu ära. Kuidas ma seda teen? Kui ma page layout-st seda muudan, siis muudab kõik lehed landscape-ks.
Ehk keegi oskab aidata
Aitäh!
_________________ White Powwa! |
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
07.01.2009 19:28:16
|
|
|
Saab, saab, peab saama, olen saanud. Saab muuta vaid ühe lehe layouti ka. Ma kohe otsin üles
Ehk siis
viid kursori sellele eelnevale lehele mille sa tahad landscapeks teha ning paned page setupist landscape ja seal on veel valik "Apply to" ning valid "This point forward"
edasi valid selle lehe mis on sul selle diagrammiga landscapes ning paned uuesti page setup ning valid portrait ning uuesti This point forward" siis jääb see üks leht ländskeipi
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.01.2009 19:28:21
|
|
|
Markeerid ära Landscape'i mineva lehe teksti ja valid Page Layouti alt Preview rippmenüüst Apply to: Selected text.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
07.01.2009 19:38:14
|
|
|
carlking kirjutas: |
Saab, saab, peab saama, olen saanud. Saab muuta vaid ühe lehe layouti ka. Ma kohe otsin üles |
jap, ma ka mäletan, et olen kuidagi saanud... Aga ehk office 2007 on see komistuskivi mul...
Aitäh aitajatele, aga keegi Office 2007-t oskab? Sain muidu hakkama vanema officega, aga tahaks teada ikkagi, kuidas see asi 2007-e peal käib..
_________________ White Powwa! |
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
07.01.2009 20:03:20
|
|
|
Uues ei ole küll sellist võimalust silma hakanud....Kõiki korraga saab muuta, aga ühte küll ei paista saavat
|
|
Kommentaarid: 407 loe/lisa |
   |
339 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
07.01.2009 20:27:16
|
|
|
Aix kirjutas: |
Uues ei ole küll sellist võimalust silma hakanud....Kõiki korraga saab muuta, aga ühte küll ei paista saavat  |
Uues see nipp siis ei tööta mis ma pakkusin?
Ehk siis
viid kursori sellele eelnevale lehele mille sa tahad landscapeks teha ning paned page setupist landscape ja seal on veel valik "Apply to" ning valid "This point forward"
edasi valid selle lehe mis on sul selle diagrammiga landscapes ning paned uuesti page setup ning valid portrait ning uuesti This point forward" siis jääb see üks leht ländskeipi |
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
09.01.2009 03:13:00
|
|
|
Aix kirjutas: |
Uues ei ole küll sellist võimalust silma hakanud....Kõiki korraga saab muuta, aga ühte küll ei paista saavat  |
Uues see nipp siis ei tööta mis ma pakkusin?
|
Ei tööta....Page setupit sellisel kujul ei ole - miskit sektsioon lihtsalt on. Layout variant on ka täitsa olemas rippmenüüna - aga ainsad valikud ongi Landscape ja Portrait. Ilma muude täpsustavate võimalusteta. Ja niipalju kui ma katsetasin, siis see muutis ainult kõiki lehekülgi korraga
|
|
Kommentaarid: 407 loe/lisa |
   |
339 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|