Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Iseenesest tekkinud norton internet security. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rbr
HV kasutaja
rbr

sõnum 31.12.2008 16:31:08 Iseenesest tekkinud norton internet security. vasta tsitaadiga

Heips,sattusin kahh nüüd abivajajate hulka,nimelt tekkis arvutisse täiesti iseenesest norton internet security.Tekkis see peale restarti w7-st xp-le bootides,u15min hiljem.Ise ei teinud ma muud kui vaatasin avermediaga tv-d(msn kinni-browserid kinni),olles u 15 min tv-d vaadanud hakkas miski proge jupp comodost läbipääsu küsima.Kuna olin tv vahtimisega nii ametis andsin tuimalt ok ja paar min hiljem veelkord ok.Alles nelja tunni pärast avastasin et desktopil ilutseb nortoni ikoonike icon_evil.gif millest ma ei tea mitte muffigi.See nn norton on isegi prog filesis ja add-removes control panelil nähtav.Ehk keegi targem oskab nõu anda millega tegu ja kuidas saab selline proge iseenesest arvutisse installeeruda.Imelik on kogu selle asja juures veel see,et viimase nädala jooksul ei ole ma xp-le mitteühtegi proget juurde installind ja peale w7 iso mitte midagi ka tirinud kuskilt,masinaga on veidi uudiseid loetud ja tmf-i pelatud,ei muud.Peal on hetkel nod32(iroonitsejatele teadmiseks et legaalne) ja comodo tulemüür.Ehk kellelgi veel kogemusi sellise imeliku asjaga ja ka tiba nõu anda thumbs_up.gif Lõhnab igatahes failide copy´ga w7 alla ja format takka... icon_confused.gif
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 31.12.2008 17:32:37 vasta tsitaadiga

Minu mäletamist mööda topiti Norton Security Scan (freeware) mingi tasuta softiga kaasa. Kui tähelepanematu olid, installisid selle ise mingi muu progega koos.
Tegemist on piiratud versiooniga Norton AV-st, mis kujutab endast vaid manuaalselt käivitatavat skännerit ja vist tuli automaatne updater ka kaasa sellega. "Loomulikult" tuletab see skänner igal võimalusel sulle meelde, et ikka täisversiooni ostaksid icon_wink.gif
Eemaldamisega probleeme aga ei tohiks olla - Add-Remove Programs kaudu eemaldamine peaks töötama.

Kõike seda muidugi eeldusel, et tegemist ikka on päriselt Nortoni tootega ja mitte millegagi, mis ainult näib seda olevat.

tagasi üles
rbr
HV kasutaja
rbr

sõnum 31.12.2008 18:14:12 vasta tsitaadiga

Ei meenu ühtegi tasuta softijuppi hetkel mida viimase nädala jooksul installind oleksin.Tasulistest lasin pühade ajal dvbviewer´i peale.Kui ennem mingi tasuta softi paningi siis ikoonid-tulemüürist läbi küsimine jms oleks pidanud ju varem pihta hakkama.Sellepeale võin mürki võtta,et viimane kord kui xp-ga toimetasin-ehk siis päev ennem seda nortoni raibet mu masinas ei olnud-vähemalt ekraanil ikoone ja müürist läbiküsimist.Üldjuhul ma natuke ikka vaatan ka mida ma masinasse installin-ei ole seda laadi inimene kes ainult next´e peksab.Vabasoftiga on ju sageli see,et installi ajal tuleb linnukesi toppida või eemaldada asjadele mida tahan või ei taha.Muidu saaksime ju miljon toolbari ja krt teab mida veel icon_smile.gif
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.12.2008 19:17:33 vasta tsitaadiga

Shockwave Playeriga tuleb see Norton Security scan kaasa icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
rbr
HV kasutaja
rbr

sõnum 31.12.2008 19:31:33 vasta tsitaadiga

Lord Ami kirjutas:

Pljääd....Nüüd meenub küll naise jutt et miski player oli updatenud end....Eks annan sellele xp-le skännereid natuke,kui asi ok pääsen ka formatist ehk thumbs_up.gif Aga samas peaksin natuke icon_redface.gif et siuksest asjast poleemika tegin....Aga nohh loevad ja õpivad sellest ehk teisedki icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 31.12.2008 20:27:06 vasta tsitaadiga

Lord Ami kirjutas:
Jah, vist oli küll. Mäletan, et oli mingi Adobe jubin, aga polnud kindel.
tagasi üles
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 31.12.2008 22:55:24 vasta tsitaadiga

Ma maadlesin siin mõned päevad tagasi "Scockwave Updater " nimelise tegelasega, mis end järjekindlalt tegumiribale sättis. Programmide all teda näha polnud. Õnneks polnud tegu ka kurivaraga ja leidsin ka netist õpetuse, kuis tast lahti saada.
Takkajärgi uurides selgus, et oli samuti tegu pleieri uuenduse ja next->next tegevusega.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
note1
Lõuapoolik
Lõuapoolik
note1

sõnum 10.01.2009 14:26:17 vasta tsitaadiga

Jätkuvalt näide, et inimene ei tea mis tema arvutis on.. häbi..
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Iseenesest tekkinud norton internet security.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.