praegune kellaaeg 25.06.2025 15:49:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ranz
külaline
|
22.09.2008 00:50:00
Win setup ei alusta computer inspectioniga? |
|
|
Probleem siis selles, et win installi alustates tuleb ette kiri "setup is inspecting your computer's hardware configuration..." ja ette tema jääbki.
Proovitud on ainult IDE kettaga, ainult SATAII kettaga (ka koos jumperiga SATAna) neid mõlemaid koos, BIOSest sai kõvaketas ka ära keelatud (ühest teisest teemast leidsin, et oli aidanud) ja kolme erineva installi plaadiga... aga ei miskit, mitte ükski asi ei vii reaalsete tegudeni edasi mis muidu toimuma peaks hakkama... oskab keegi öelda milles asi?
EDIT: lisaks sai ära proovitud BIOS defaults ning hiljem ka BIOS reset patarei eemaldamisega, ikka sama seis. Ei oskagi enam nagu miskit seisukohta selles asjas võtta
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
22.09.2008 08:11:52
|
|
|
kontrolli mälu
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranz
külaline
|
04.01.2009 23:01:56
|
|
|
Kuna kiirelt vaja asi korda saada sai arvuti viidud spetsialistide kätte, ehk hammustavad asja läbi.
Eks annan teada millest selline asi siis minul oli.
EDIT: Nujah, tüüpiline win läks ilma igasuguse probleemita tuttava käes peale... võta sa nüüd kinni milles asi oli.
EDIT2: Huvitav on see, et vaja oli nüüd uuesti samale masinale format teha ning probleem on jällegi täpselt sama, ma ei saagi aru mis case sellega nüüd on, eks proovin hommikul uuesti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
05.01.2009 10:08:12
|
|
|
Plaat vigane?
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranz
külaline
|
05.01.2009 10:36:08
|
|
|
Ei olnud plaat vigane. Ilmnes hoopis selline asi, et miski kaabel talle arvuti taga ei meeldinud. Hakkasin loogiliselt mõtlema, et mis on vahet kas arvuti mul kodus või tuttava juures... vahe selles, et minul kõik seadmed arvuti taga, tema paneb ainult aga vajalikud. Kakkusin kõik kaablid peale klaveri, hiire, monitori ja loomulikult voolu ära ning asi hakkas toimima. Täpselt ei oskagi nüüd öelda milline seade talle ei meeldinud... aga vähemalt sain formati nüüd käima.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
05.01.2009 12:51:59
|
|
|
Mul üksvahe ei meeldinud miskipärast võrgukaabel installimise ajal Winile. Tagant ära ja voilaa! Huvitav, et ainukordseks see juhus jäigi...
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|