praegune kellaaeg 26.06.2025 02:04:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-Ussu
HV vaatleja
|
05.01.2009 23:05:40
Wifi adapter ei leia enam wifit |
|
|
Kui sai läppar ostetud, Ordi Notebook (M12CW ? kui vaja) , sellel Intel PRO/wireless 2200BG wifi adapter , samuti oli mingi inteli programm (täpsustus, Intel PROSet Wireless) mille kaudu valisin ja connectisin wifi võrkudega.
Suvel tekkis tahtmine järele proovida, millest palju räägitud on, et kuidas sinna võrku sisse saamine on ikkagi. PAnin oma wifi ruuterile passwordi peale, ja hakkasin läpakaga tööle, proovides enda võrku sisse saada. Tõmbasin igasuguseid soovitatud programme, kismet ja airodump. Siis sai õpetuste järgi natuke terminalis jamatud. Lõpuks jõudsin selgusele, et ei ole ikkagi piisavalt osav sellise tegevuse jaoks. Hakkasin kõiki just tõmmatud programme uninstallima. Sain kõik maha tõmmatud enamvähem, aga ma terminalis küll midagi undo moodi ei osanud. iis vaatasin, ja arvuti ei leidnud enam wifi võrku. Algul, mõtlesin, et lülitasin mingi inteli nupult wifi on/off. Ja hetkel polnudki rohkem netti vaja. Aga nüüd oleks jälle vaa arvuti võrku ühenda aga ükskõik mida ma proovisin sisse lülitadfa, ei intel ega windowsi oma ei leia mitte midagi, Ütleb, no wireless networks were found in range. Make sure the switch is on. Et, mis mul vaja teha oleks, kust alt see switch käib ja mis muul mu vaja teha oleks, mingeid drivereid reinstallida vms.?
Tänud ette ära
|
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
05.01.2009 23:07:53
|
|
|
control panel - system - device manager , uninstalli oma wifi seadet ja soovi korral kah ethernet adapterit ja tõmba netis omale sellele driverit peale kui driver cd plaat olemas siis veel lihtsam topi sisse ja installi uuesti peale
Kismet puhul laheb system sassi kui seda programmi uninstallid
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Ussu
HV vaatleja
|
06.01.2009 00:01:09
|
|
|
siiamaani kõik väga hea.
uninstallisin, leidsin cd, installisin uuesti.
kui enne see inteli programm rääkis et teda toetavad driverit arvutis pole, siis nüüd ütleb ta, et lihtsalt vajuta minul nupust wireless on ( programi sees) seda vajutades tuleb aga järgmine teade : The intel pro/wireless network connection is still disabled. Use your hardware switch to enable it.
googeldasin, nägin , et delli läpakatel on FN+ F2 nupp selle aktiveerimiseks. MA aga ei leia on klaviatuurile taolise kujutisega nuppu, ja ka mingi füüsilist välist nuppu ka ei leia. Keegi kuskil oli ka Device manageri alt panna enable disable, see ei mutnud midagi, enabled oli.
EDIT:
Lugesin kasutaja manuali läbi, FN+ F11 oli see otsustav nupp minu jaoks.
Nüüdseks kõik korras ja internet tagasi arvutis.
Suured Tänud tptdiary
viimati muutis -Ussu 06.01.2009 00:12:40, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|