praegune kellaaeg 19.06.2025 00:52:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kiisukatri
HV vaatleja
|
09.01.2009 22:54:13
Dell Studio 1535 probleem wifiga |
|
|
Sain Studio täna kätte ja panin 64bit Vista peale aga wifit ma tööle ei saa. Installisin draiverid(delli lehelt) ja jamasin igat moodi aga masin ütleb et ma pean wifi nupust tööle lülitama. Proovisin siis seda nuppu ühes ja teises asendis aga ikka ei mingit elumärki :S
Edit: Üritasin uuesti draiverid installida delli soovitatud järjekorras ja ikka ei mingit edu....
Ma ei saagi enam aru kas asi on riisvaras või draiverites...wirelessi uusimat draiverit ma installida ei saanud(can't be installed to your system), tõmbasin siis veidi vanema, aga see on kogu aeg switched off ja kõik aktiveerimisüritused lõpevad käsuga see nupust sisse lülitada. Bluetoothi ka ei tahtnud intallida(lülitage BT sisse) käsitsi sain softi peale aga error ütls et Bluetooth device not found.
Ma ostsin Delli just selle pärast, et nii maineka firmaga ei tohiks jamasid olla ja olen väga pettunud. Mul praegu sess ja pole aega sellega tegeleda, samas oleks vaja intrnetti, et õppida :@
Edit:korras, emaplaat oli vigane ja vahetati välja
|
|
tagasi üles |
|
 |
meelis63
HV Guru
|
10.01.2009 17:32:11
|
|
|
...sul ilmselt nuppude otsetee driver puudu!?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|