Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sektor1
Kreisi kasutaja
|
05.01.2009 13:08:22
3 arvutist 1-l net on aga midagi teha sellega ei saa. |
|
|
Hommik
Paremat pealkirja ei osanud välja mõelda
Aga jah.. lugu selline, et kolme korruselise maja peale, tuleb net ühte arvutisse mis jagab seda edasi läbi ruuteri tervele majale. Nii ka minule.
Mulle tuleb kaabel sisse ja läheb Switchi kus ta jagab seda edasi kolme arvutisse.
Vista Ulitame, Windows XP Prof. SP2 ja Linuxi masinasse. Kõigil oli Net - kuni üht-äkki. XP masin hakkas streikima. Net oli aga katkes koguaeg ära (Teistel probleeme ei olnud). Sai tehtud igaksjuhuks neti jagavale arvutile restart aga see ei parandanud olukorda.
Proovisin ka vabavaraga mingit kahtlast Ussi/Auku vms leida. Ei olnud abi Evirast ega Add-warest, sest nad ei leidnud peale Cooki midagi.
Kuna lehtiseda ei lasknud mul samuti ühegi Browseriga (FireFox, IE, Opera) otsustasin teha Formati ja panna XP uuesti peale.
Peale Formati aga oli tulemus sama.
Näitab, et ühendus on olemas (Tehtud on Wizardi all see nn Samll Office jne valik)Ning väikene paki edasi tagasi saatmine toimub. Ühtegi hoiatavat silti ei ole (Nagu "!" märk, et katkendil ühendus vms). Kuid Ei saa ma Bowseriga ligi ega ka FTP-ga.
Kui ma nüüd Dosi aknas kirjutan ipconfig -release ja ipconfib -renew võimaldab ta mul Browseriga netti minna kui allalaadimine on ikka olematu. Ning peale Restarti pean ma jälle kirjutama Dosi aknasse samad read, kui tahan netti saada.
Peale Restarti on IP, Mask ja DNS- samad mis Renew ajal, ehk 192.168.X.X, 255.255.255.0 ja 192.168.0.1 kuid millegi pärast Renewga leitud tulemus on tulemusrikkam. Kui ma Automatic IP maha võtan ning antud andmed panen käsitsi - ei saa ma samuti üldse netti.
Arvutis on kaks integreeritud
Kuulsin midagi, millest RoadKiti nimelisest viirusest - kas selline asi on olemas - või kuidas seda üldse kirjutatakse !? Ja kas on mingi vabavara millega ma ta jällile saaks ? Sest ülalnimetatutest ei olnud abi...
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
eldorado
HV veteran

|
05.01.2009 13:17:52
|
|
|
swtich surnud, kõige kiirem
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
05.01.2009 13:22:11
|
|
|
EI saa olla - proovisin erinevaid porte ja nagu mainisin, teised kaks, erineate op. süsteemidega arvutit istuvad probleemideta netis.
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
eldorado
HV veteran

|
05.01.2009 14:48:52
|
|
|
sektor1 kirjutas: |
EI saa olla - proovisin erinevaid porte ja nagu mainisin, teised kaks, erineate op. süsteemidega arvutit istuvad probleemideta netis. |
kui teised kaks on probleemideta toimivad, siis prooviks naiteks TEISE kaabliga seda uhendada teises kohas, voi vota mingi laptop ning uhenda, ilmub kas kaabliga probleem voi mitte. kui kaabliga probleemi ei ole, kas winxp voi vorgukaart
|
|
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
05.01.2009 15:01:22
|
|
|
Selles arvutis on kaks võrgukaarti - mõlemaga on proovitud.
Kaabli otsa on pandud Linuxi masin - töötas probleemitult.
Windows XP on uuesti installeeritud. Oli proffesional - panin home ja peale seda uues Proffesionali. Tulemus sama.
Polnud mingeid voolukõikumisi ega midagi - lihtsalt ühel hetkel ei saanud Browseritega lehekülgi lehitseda.
Küsin neet, et milleks IpConfig -renew-ga Neti ühendus taastatakse ? aga Restarti tehes asi jälle ei toimi ??
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
05.01.2009 18:09:40
|
|
|
DCHP skoop täis?
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
eldorado
HV veteran

|
05.01.2009 19:44:21
|
|
|
kui kaabel on korras, arvuti on korras, tuleb vaadata IP poole. ehk kui on k2sitsi pandud siis on arvatavasti mingi konflikt.
teiseks vaata et su switch LOOP-ks ei oleks, kolmaks vaata ruuteris ja pane IP MAC-i puhul, et vaatab makki ja saadab IP, ehk DHCP static ip-ga.
|
|
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|