Avaleht
uus teema   vasta Raud »  TSI (TeeSeeIse) »  MiniPCI külge väline antenn. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mario.
HV Guru

sõnum 10.07.2009 17:45:44 MiniPCI külge väline antenn. vasta tsitaadiga

PCMCIA -d läpakal ei ole ja tuli vajadus pikemat aega Tsipa paremale tundlikkusele.

Olen aru saanud:
- et MiniPci kaardil on kaks antenniühendust sellepärast, et saada parem ühendus vasakult või paremalt ja siis halvema lingiga antenn välja lülitada.
- et pole vahet kumma ühenduse otsa ma panen ülemineku välise antenni jaoks.

Ma pole aru saanud:
- kui suur on tavaliste Mini-PCI wifi kaartide tundlikkus ja kas odavam väline antenn on praktiline lahendus paremaks ühenduseks?
- täpselt, kas ma pean UL.F-i otsa ülemineku panema emase või isase SMA otsaga? Nagu aru saan, siis antennid varieeruvad ja samamoodi ka pistikud, kuid mis otsale on kõige suurem valik antenne?
- kes teeks valitud pikkusega mulle sellise ülemineku.
- kas see üleminekukaabel peab olema eriliste väärtuste ja parameetritega?
- kas ma kuidagi saan ka mitte-kasutatava antennipistiku mini-pci kaardi peal välja lülitada?
- jne
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mati29
Kreisi kasutaja
mati29

sõnum 10.07.2009 18:16:47 vasta tsitaadiga

http://www.wifi.ee/foorum2/viewtopic.php?t=1263
mehaanic
Aeg Maha 2a
mehaanic

sõnum 12.07.2009 23:28:26 vasta tsitaadiga

http://194.204.35.117/gincom1.jpg kas seda antenni trükiplaadil on kuskil müüa kah?
tagasi üles
urmas1
HV kasutaja

sõnum 26.08.2009 12:59:48 vasta tsitaadiga

Esimene 701 Eeepc on võrratu tundlikkusega. Endal Backtrack3 mälupulgal ja naabrite Wifid kõik lahti, ka kaugemad võrgud. Netis on pilte ja jooniseid küll, kuidas Mini PCI ühest väljundist välist antenni aretada, seda ka Eeepc puhul. Ordi Endurio puhul kasutati Mini pci kaardi puhul ainult ühte- Main pesa, kuna selle arvuti ekraanil oli ainult üks Wifi antenn. Teine antenn oli Bluetooth.
Kaabel on 50OHM. Sobib vana läpaka Mini PCI kaabel, koos Mini Pci kaardi pistikuga, teise otsa joodad ise vajaliku pesa. Puurid läpaka korpusesse augu ja kinnitad pesa sinna. Siis muretsed välise antenni jaoks kaabli, pistiku ja teed ise antenni või ostad.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  TSI (TeeSeeIse) »  MiniPCI külge väline antenn.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.