praegune kellaaeg 19.06.2025 20:47:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
robiii
HV vaatleja
|
17.12.2008 18:19:17
Unknown column 'installed' in 'field list' |
|
|
Installin üht skripti , panen install , siis viskab ette " A database error occurred. mySQL Says: Unknown column 'installed' in 'field list' "
Mis ma edasi tegema pean ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
kapa24
HV vaatleja
|
17.12.2008 18:55:21
Re: Unknown column 'installed' in 'field list' |
|
|
robiii kirjutas: |
Installin üht skripti , panen install , siis viskab ette " A database error occurred. mySQL Says: Unknown column 'installed' in 'field list' "
Mis ma edasi tegema pean ? |
Proovi see välja lülitada ning anna talle parameetriks videokaardi seerianumber.
|
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
17.12.2008 21:45:23
Re: Unknown column 'installed' in 'field list' |
|
|
kapa24 kirjutas: |
robiii kirjutas: |
Mis ma edasi tegema pean ? |
Proovi see välja lülitada ning anna talle parameetriks videokaardi seerianumber. |
Alati see ei aita. Vahest tuleb veel hiire kontrolleri neli viimast numbrit ka talle ette sööta.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|