praegune kellaaeg 20.06.2025 16:28:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
panic
Kreisi kasutaja

|
16.04.2003 05:48:24
kirjutaja ei ole kirjutaja |
|
|
ma ei tea milles viga.
mul oli samsungi kirjutaja 40x. see aga hakkas jubetat hääl tegema ja lõpetas kirjutamise/lugemise. saatsin selle siis garantiisse. vahepeal oli aga vaja kiirelt kirjutada. laenbasin tuttavalt kirjutaja 8x mingi vanem oli. see kirjutas vahelduva eduga kuid rw plaate ei tunnistanud(sõbra kodus aga tegeles nendega ilusti) kuna mu enda samsung on endiselt garantiis juba teine kuu lääb- siis otsustasin uue kirjutaja osta. selleks siis sai olema nec.
nüüd aga nii nero kui ka easy ütlevad, et tegu pole kirjutajaga. lasin windowsi uuesti üle. lasin nero ja easy uuesti üle(enne muidugi tegin uninstallid).
kardan, et viga ei ole kirjutajas, kuna sama errori viskab, mis sõbra kirjutajaga rw plaate tehes. op sys on siis XP. error tuleb enne, kui saan hakata kiiruseid määrama ja muud sellist.
siis siis easy error http://www.hot.ee/panicweb/cd.bmp
proovisin ide kaabli ää vahetada. siis vahetasin master ja slavet aga vahet pole- ikke kraaksub, et pole kirjutaja.
lugesin siis eelmisi taolisi teemasid- kuigi eriti ei leidnud selliseid.
ühesõnaga abi vaja.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|