praegune kellaaeg 22.06.2025 15:27:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
maxman321
Kreisi kasutaja

|
25.11.2008 16:54:59
Probleem automaatselt installiva Norton Security Scan-ga, kas liikvel on pahavara? |
|
|
Probleem seisneb selles nagu juba pealkirjas öeldud.
ma võin küll selle maha lasta, millest pole kasu, sest kui arvuti mingiks ajaks välja lülitan ja siis taas käivitan, on see ennast taas installinud. ei oska arvata et kas tegemist mingi pahavaraga või mitte, kuid väga kahtlane, sest see ISE isntallib enda ära.
kui windowsisse olen sisenenud, leian desktopilt Norton Security Scan shortcut-i ja control panel- programs- programs and feathures(ehk siis uninstall or change a program), leian et Norton Secutity scan on end tõesti installinud.
olen maha lasknud juba pea 4 korda ja iga kord on ennast taas paigaldanud.
ei oska ise midagi ette võtta enam, netist ka miskit sellist infot ei leidnud et sellest lahti saada... oskaks keegi aidata?
OS-ks on Windows Vista Ultimate x64, kasutan muidu Nod32 viirusetõrjet...
tänud.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|