praegune kellaaeg 24.06.2025 23:53:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bigmarx
HV Guru

|
24.11.2008 12:49:15
Vista Recovery Manager |
|
|
Nii, ma nüüd hädas Vista Recovery Manageriga.
HP läpakas Vista Home premiumiga vajas värsket installi. Mõtlesin, et olen kaval ja teen arvutis olevatest dokumentidest koos seadetega backupi, pärast lihtne vana seis taastada.
Asusin siis asja kallale, backup sai tehtud kõigist dokumentidest, kasutaja seadetest ja favoriitidest. Mahuks tuli 5,5giga. Backup sai tehtud välisele kõvaketale.
Peale läpakale süsteemi uuesti installimist backupist asju taastama hakates sain ainsa võimalusena pakkida backup lahti kõvakettale süsteemi poolt loodavasse System Recovery Files kataloogi. Noh, okei, mingu siis sinna, kui mujale ei saa. Mitu tundi kõvakettaraginat ning valmis ta saigi.
Aga ülla-ülla, mitte ühtegi dokumenti ega asja pole taastatud. Ainult neli kataloogitäit mõttetusi + Program Filesi alt mõned installikataloogid kogumahuga ca 1,1giga on selles System Recovery kataloogis. Tohho tilli. Milles siis asi? Kas kasutajanimi peaks olema sama, mis enne, et dokumendid ka taastataks? Backup on laiendiga .fbw, ehk saaks selle kuidagi muudmoodi lahti ja seal vajalikud dokumendid kätte...?
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
oicu
HV kasutaja
|
24.11.2008 12:58:20
|
|
|
ehk on sellest abi?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
24.11.2008 13:15:27
|
|
|
Ma kardan, et mitte.
Esiteks on mul eelinstaleeritud ja kõvakettal oleva Recovery Imagega läpakas.
Teiseks on mul ainult see samane backup fail ning puhas süsteem.
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
24.11.2008 13:33:02
|
|
|
ja tee siis sinna täpselt sama kasutaja koos sama kasutajaparooliga ja vaata kas võtab jutule
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
26.11.2008 09:51:49
|
|
|
Betamax, teisel lingil kirjeldatu on sama, mis minu muregi
Tegin nüüd ka teise kasutaja täpselt sama nimelise, mis varem oli, kuid seis täpselt sama.
Helistasin ka pisipehme tehnilisele toele, seal kuulati jutt ära ja lubati päeva jooksul tagasi helistada.
Edit: Nüüd siis asi nii, et pisipehmest lubati päeva jooksul tagasi helistada. Helistatigi ja paluti UUESTI probleemi olemust kirjeldada. Lubati uuesti tagasi helistada, aga siiani on vaikus
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|