praegune kellaaeg 16.06.2025 23:54:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
mightythor
HV veteran

|
20.11.2008 16:50:50
OEM Windowsi tagasi müümine MS'le |
|
|
kui ma olen omale ostnud uue lauaarvuti(karbist välja võetud, kuid käima pole pannud), millel on peal OEM Windows, siis kas mul on võimalik Windowsi litsents MS tagasi müüa?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
20.11.2008 17:00:37
|
|
|
BReaK da iCE kirjutas: |
See tagasiostu klausel on olemas karbitoodetel. OEM asjadega reeglina nii, et sealt kust ostad palud mitte installeerida OEM tarkvara peale. Kui aga oled juba OEM'iga kasti koju vedanud siis pole enam suurt kolbigi teha...
 |
ma ise kartsin täpselt sama. Lihtsalt kuskilt mäletan, et keegi Linux'i entusiast vist Austrias läka nii kaugele, et temalt osteti OEM Windowsi tagasi. Aga ma võin esiteks natuke valesti mäletada ja võibolla oli seal mingeid lisaasjaolusi
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
20.11.2008 17:16:08
|
|
|
võta aga eesti seadustik ette ja hakka lappama - võibolla leiad miskit. samas ega ei tasu eriti tüli norima minna ML iga, pärast mõru maitse suus ja tulevikus vajaminevaid kompromisse ei tehta.
ja mis litsentsil siis viga - hea ju kui legaalne windows olemas on. pole vaja pirada - pealegi xp home/vista home premium aajvad kodukasutajale täiesti asja ära, ei ole vaja taga tuhnida neid pro'sid ja ultimatesid.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|