Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
teretalv
HV veteran
|
08.11.2008 22:00:56
minu vana hv kasutaja teemade liitmine praegusega |
|
|
mul oli kunagi kasutaja mis mingil põhjusel ära bänniti Teemasid postitasin suht vähe selle kasutajaga. Tekkis küsimus et kas postitatud teemad saaks minu kasutajaga liita ja panna ka liitumiskuupäev varasema kasutaja omaga üheks? kui arvate et tahan kellegi kautajat omada siis võin tõestuseks parooli öelda ja ka isegi emaili meeldetuletada vajaduse korral. Kommenteerinud mind keegi polnud neid pole vaja tõsta ringi
kui juba kasutajanime saab muuta siis miks mitte ka sellist asja
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
0 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
08.11.2008 22:13:12
|
|
|
äkki et positiivseid juurde saada või postcounti juurde saada?
kui tohib küsida mis kasutaja nimi oli?
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
08.11.2008 22:14:44
|
|
|
eks guru staatus peitub vist selle soovi taga?
miks sind bänniti siis?
E:õigekirja vead
viimati muutis waux 08.11.2008 22:23:53, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
08.11.2008 22:20:46
|
|
|
postitusi on 187 (otsing ei leia ni palju kui profiilis kirjas ja savi on see postituste arv) ja kommentaare pole! eesmärk on liitumiskuupäeva muutmine varasemaks sest ma ju reaalselt liitusin foorumiga konkreetsel kuupäeval ja nende käputäis teemade enda kasutaja alla toomine
edit: kuidas mul õnnestus praegu 2 postitust siia järjest teha? kustutain ruttu ära
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
08.11.2008 22:22:44
|
|
|
Ja mis sa sellega peale hakkad, et "eesmärk on liitumiskuupäeva muutmine varasemaks sest ma ju reaalselt liitusin foorumiga konkreetsel kuupäeval"
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
08.11.2008 22:22:52
|
|
|
mis kasutaja nimi oli?
E: hakkan ma pimedaks jääma või sa kirjutasid enne postcountiks 14
viimati muutis apelsin16 08.11.2008 22:27:52, muudetud 1 kord |
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
08.11.2008 22:24:49
|
|
|
ja kui bänniti,kuidas siis tagasi said?
|
|
   |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
08.11.2008 22:29:45
|
|
|
tsitaat: |
ja kui bänniti,kuidas siis tagasi said?
|
ei saanutki Nüüdseks peaks olema se kasutaja kustunud aga ei ole... Kasutaja kuskil 4 a tagasi tehtud Ega ma ei põegi kui ei saa siis ei saa ja kõik. Lihtsat tekkis küsimus
bännimise põhjus oli selles kuna üritasin liigselt tähelepanu juhtida enda teemade kustutamisele mis tundusid hiljem mõttetud ni mulle kui teistele
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
09.11.2008 05:41:30
|
|
|
Mõtle nüüd natuke oma peaga, mis bännimise sisuline eesmärk on ja kuidas on võimalik teoreetiliselt bännist lahti saada (vihje: vastus peitub sinu allkirja teises reas)
See, et sa praegu topeltkontot tunnistad ja veel soovid vana bännitud kasutajaga liita, on ikka eriline mõttevälgatus
Sa ikka tead, et topeltkontod on HV foorumis keelatud
Aga vastus sinu algsele küsimusele oleks, et antud foorumis pole kasutajate liitmine võimalik ja eriti selle väljailmunud info valguses enam kindlasti mitte.
Kuna me ei viitsi hakata detektiivitööd tegema ja su eelmist kasutajat tuvastama, siis soovitan hoida tagasihoidlikku profiili ja järgida HV foorumi kasutamise reegleid.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
09.11.2008 15:54:24
|
|
|
Sa ikka tead, et topeltkontod on HV foorumis keelatud icon_question.gif icon_exclaim.gif
|
mul pole topeltkontot ma ei sa teise sisse ju logida ega ei tahagi
Kuna me ei viitsi hakata detektiivitööd tegema ja su eelmist kasutajat tuvastama, siis soovitan hoida tagasihoidlikku profiili ja järgida HV foorumi kasutamise reegleid. icon_idea.gif
|
mis mõte sellel oleks kui sa ka teeks nii? paljudel meist on vanad kontod mida ei kasuta või oleme ära unustanud Kas sellepärast peab kohe karistama?
kuna olen end id kaardiga autentinud siis on se ka märk et ma ei soovi bänni vaid tahan foorumit ilusti kasutada
huvitav kuidas dünaamilise ip-ga kasutaja seod minu kasutajaga ilma politsei abita Ma ei usu et minu ära blokeerunud kasutaja olemasolu on nii suur põhjus politseisse pöördumiseks
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
09.11.2008 15:55:43
|
|
|
teretalv kirjutas: |
Ma ei usu et minu ära blokeerunud kasutaja olemasolu on nii suur põhjus politseisse pöördumiseks  |
On ikka küll.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
3 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
09.11.2008 16:04:29
|
|
|
ära aja lolli juttu ei tea miks, seleta lahti? Las tanel kommeneetib seda. Ma ausaltöeldes tõesti ei mäleta miks ära bänniti Oli vist emaili vahetus üldse panin fake email ja oligi valmis , ilumus fake emaili panemisel selline tekst et ma olen siit foorumist ära bännitud? ja üldse moderaatorile ei meeldinud see et paljudel on fake email ja server asjatult saadab mingeid tellitud kirju sinna. Puhtalt moderaatori kapriisid ei ole põhjuseks politseisse pöördumiseks
se on sama olukord et politsei kutsub inimesi üles kõik ebaseaduslikud kodus olevad relvad ära anda teatud perioodil ilma et karistataks sind kuid hoolimata lubadusest karistab ikka
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
09.11.2008 16:06:55
|
|
|
ära aja lolli juttu ei tea miks, seleta lahti? Las tanel kommeneetib seda. Ma ausaltöeldes tõesti ei mäleta miks ära bänniti Oli vist emaili vahetus üldse panin fake email ja oligi valmis , ilumus fake emaili panemisel selline tekst et ma olen siit foorumist ära bännitud? ja üldse moderaatorile ei meeldinud see et paljudel on fake email ja server asjatult saadab mingeid tellitud kirju sinna. Puhtalt moderaatori kapriisid ei ole põhjuseks politseisse pöördumiseks
se on sama olukord et politsei kutsub inimesi üles kõik ebaseaduslikud kodus olevad relvad ära anda teatud perioodil ilma et karistataks sind kuid hoolimata lubadusest karistab ikka |
Jääb veel ülbust üle ka? Mees sa lähed vangi.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
3 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
09.11.2008 16:07:50
|
|
|
Unholy, rahune maha nüüd.
|
|
   |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
09.11.2008 16:10:46
|
|
|
Jääb veel ülbust üle ka? Mees sa lähed vangi.
|
puhtalt sellepärast et vahetasin emaili fake vastu
kasutaja Unholy kommentaarid teiste kasutajate poolt mida teised temast arvavad räägivad enda eest
Unholy, rahune maha nüüd.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
09.11.2008 16:11:36
|
|
|
ja miks sa seda tegid siis?
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
09.11.2008 16:13:10
|
|
|
ja miks sa seda tegid siis? icon_rolleyes.gif
|
ma ei teadnud et ära blokeerub. Seda sai teada alles uue kasutaja tegemisel, reeglid või muu sellise alt või oli mingi postitus uute reeglite kohta
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
riffman
HV kasutaja

|
09.11.2008 16:19:00
|
|
|
Nii debiilne jutt. Kas sa küsimustele ka vastad või ajad ainult oma joru?
Sinult küsitakse "Miks sa nii tegid siis?" ja sina vastad "Ma ei teadnud et ära bannitakse". Miks on üldse vaja panna vale e-mail?
Sinu puhul arvan et kui oleksidki teadnud et sind ära bannitakse oleksid ikkagi vale aadressi pannud ja lootnud et ei tule välja.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
09.11.2008 16:26:11
|
|
|
icon_lol.gif Nii debiilne jutt. Kas sa küsimustele ka vastad või ajad ainult oma joru?
Sinult küsitakse "Miks sa nii tegid siis?" ja sina vastad "Ma ei teadnud et ära bannitakse". Miks on üldse vaja panna vale e-mail?
Sinu puhul arvan et kui oleksidki teadnud et sind ära bannitakse oleksid ikkagi vale aadressi pannud ja lootnud et ei tule välja.
|
kõik on suhteline
Vastan küsimusele jäi tõesti vastamata Ma ei tahtnud et mu postkasti HV mingeid teateid saadaks näiteks privaatsõnumi teade
Polnud kursis selle emailindusega
moderaatorile ei meeldinud see et paljudel on fake email ja server asjatult saadab mingeid tellitud kirju sinna
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
09.11.2008 16:33:48
|
|
|
seda priivaatsõnumi meilile saatmist annab ju profiilist muuta.
ja kui see meil ei oleks olnud libameil,vaid kellegi reaalne aadress,siis 1)ta oleks saanud infot sinu teguvuste jms kohta 2) oleks võinud seda infot kurjasti kasutada.
|
|
   |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
09.11.2008 16:39:43
|
|
|
seda priivaatsõnumi meilile saatmist annab ju profiilist muuta.
ja kui see meil ei oleks olnud libameil,vaid kellegi reaalne aadress,siis 1)ta oleks saanud infot sinu teguvuste jms kohta 2) oleks võinud seda infot kurjasti kasutada.
|
me kõik oleme olnud alguses dumbuserid ja üritanud tulemust saavutada valede vahenditega nagu minu emaili kirjade blokeerimine mailivahetamisega, profiilis muudatuste tegemise asemel või format c: kui mingi probleem arvutis mida saab kergesti kõrvaldada
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.11.2008 16:49:50
|
|
|
me kõik oleme olnud alguses dumbuserid ja üritanud tulemust saavutada valede vahenditega nagu minu emaili kirjade blokeerimine mailivahetamisega, profiilis muudatuste tegemise asemel või format c: kui mingi probleem arvutis mida saab kergesti kõrvaldada |
Palun räägi enda eest, selline üldistamine Mulle küll ei meeldi nüüd.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
09.11.2008 16:53:22
|
|
|
Palun räägi enda eest, selline üldistamine Mulle küll ei meeldi nüüd.
|
ok tunnistame et osad meist sünnivad kohe targana ja ei tee ühtki viga
Teema lukku või kustutamisele Läbu on
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
09.11.2008 17:52:05
|
|
|
teretalv, selleks tulebki pöörduda administraatori poole, et probleemid lahendada, mitte mingi topeltkonto tekitada ja siis avalikult hakata halama
Konto võib olla suletud ka siis, kui aktiveerimiskiri ei jõua kohale (näiteks kogemata/tahtlikult pandud vale e-mail).
Üldiselt tahtlikult bännime väga väga harva, ja ka alles kõikide teiste karistusmeetodite ammendumisel.
Nii et kontrolli enne oma andmeid ja pöördu selliste probleemide lahendamiseks otse minu poole
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|