Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  minu vana hv kasutaja teemade liitmine praegusega märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
teretalv
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.11.2008 22:00:56 minu vana hv kasutaja teemade liitmine praegusega vasta tsitaadiga

mul oli kunagi kasutaja mis mingil põhjusel ära bänniti Teemasid postitasin suht vähe selle kasutajaga. Tekkis küsimus et kas postitatud teemad saaks minu kasutajaga liita ja panna ka liitumiskuupäev varasema kasutaja omaga üheks? kui arvate et tahan kellegi kautajat omada siis võin tõestuseks parooli öelda ja ka isegi emaili meeldetuletada vajaduse korral. Kommenteerinud mind keegi polnud neid pole vaja tõsta ringi

kui juba kasutajanime saab muuta siis miks mitte ka sellist asja

Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 44
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sakinaga
HV Guru

sõnum 08.11.2008 22:06:26 vasta tsitaadiga

Mis selle eesmärk oleks?
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 08.11.2008 22:13:12 vasta tsitaadiga

äkki et positiivseid juurde saada või postcounti juurde saada?
kui tohib küsida mis kasutaja nimi oli?
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
waux
HV Guru
waux

sõnum 08.11.2008 22:14:44 vasta tsitaadiga

eks guru staatus peitub vist selle soovi taga?
miks sind bänniti siis?
E:õigekirja vead

viimati muutis waux 08.11.2008 22:23:53, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 597 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 494
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 08.11.2008 22:20:46 vasta tsitaadiga

postitusi on 187 (otsing ei leia ni palju kui profiilis kirjas ja savi on see postituste arv) ja kommentaare pole! eesmärk on liitumiskuupäeva muutmine varasemaks sest ma ju reaalselt liitusin foorumiga konkreetsel kuupäeval ja nende käputäis teemade enda kasutaja alla toomine

edit: kuidas mul õnnestus praegu 2 postitust siia järjest teha? kustutain ruttu ära

Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 08.11.2008 22:22:44 vasta tsitaadiga

Ja mis sa sellega peale hakkad, et "eesmärk on liitumiskuupäeva muutmine varasemaks sest ma ju reaalselt liitusin foorumiga konkreetsel kuupäeval"
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 08.11.2008 22:22:52 vasta tsitaadiga

mis kasutaja nimi oli? icon_smile.gif

E: hakkan ma pimedaks jääma või sa kirjutasid enne postcountiks 14 icon_question.gif

viimati muutis apelsin16 08.11.2008 22:27:52, muudetud 1 kord
tagasi üles
waux
HV Guru
waux

sõnum 08.11.2008 22:24:49 vasta tsitaadiga

ja kui bänniti,kuidas siis tagasi said?
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 08.11.2008 22:29:45 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ja kui bänniti,kuidas siis tagasi said?

ei saanutki Nüüdseks peaks olema se kasutaja kustunud aga ei ole... Kasutaja kuskil 4 a tagasi tehtud Ega ma ei põegi kui ei saa siis ei saa ja kõik. Lihtsat tekkis küsimus
bännimise põhjus oli selles kuna üritasin liigselt tähelepanu juhtida enda teemade kustutamisele mis tundusid hiljem mõttetud ni mulle kui teistele

tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 09.11.2008 05:41:30 vasta tsitaadiga

Mõtle nüüd natuke oma peaga, mis bännimise sisuline eesmärk on ja kuidas on võimalik teoreetiliselt bännist lahti saada (vihje: vastus peitub sinu allkirja teises reas)
See, et sa praegu topeltkontot tunnistad ja veel soovid vana bännitud kasutajaga liita, on ikka eriline mõttevälgatus icon_biggrin.gif
Sa ikka tead, et topeltkontod on HV foorumis keelatud icon_question.gif icon_exclaim.gif

Aga vastus sinu algsele küsimusele oleks, et antud foorumis pole kasutajate liitmine võimalik ja eriti selle väljailmunud info valguses enam kindlasti mitte.
Kuna me ei viitsi hakata detektiivitööd tegema ja su eelmist kasutajat tuvastama, siis soovitan hoida tagasihoidlikku profiili ja järgida HV foorumi kasutamise reegleid. icon_idea.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
teretalv
HV veteran

sõnum 09.11.2008 15:54:24 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Sa ikka tead, et topeltkontod on HV foorumis keelatud icon_question.gif icon_exclaim.gif

mul pole topeltkontot ma ei sa teise sisse ju logida ega ei tahagi
tsitaat:

Kuna me ei viitsi hakata detektiivitööd tegema ja su eelmist kasutajat tuvastama, siis soovitan hoida tagasihoidlikku profiili ja järgida HV foorumi kasutamise reegleid. icon_idea.gif

mis mõte sellel oleks kui sa ka teeks nii? paljudel meist on vanad kontod mida ei kasuta või oleme ära unustanud Kas sellepärast peab kohe karistama?
kuna olen end id kaardiga autentinud siis on se ka märk et ma ei soovi bänni vaid tahan foorumit ilusti kasutada icon_idea.gif

huvitav kuidas dünaamilise ip-ga kasutaja seod minu kasutajaga ilma politsei abita Ma ei usu et minu ära blokeerunud kasutaja olemasolu on nii suur põhjus politseisse pöördumiseks icon_lol.gif

tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 09.11.2008 15:55:43 vasta tsitaadiga

teretalv kirjutas:
Ma ei usu et minu ära blokeerunud kasutaja olemasolu on nii suur põhjus politseisse pöördumiseks icon_lol.gif

On ikka küll.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 35
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 09.11.2008 16:04:29 vasta tsitaadiga

tsitaat:

On ikka küll.

ära aja lolli juttu ei tea miks, seleta lahti? Las tanel kommeneetib seda. Ma ausaltöeldes tõesti ei mäleta miks ära bänniti Oli vist emaili vahetus üldse panin fake email ja oligi valmis , ilumus fake emaili panemisel selline tekst et ma olen siit foorumist ära bännitud? ja üldse moderaatorile ei meeldinud see et paljudel on fake email ja server asjatult saadab mingeid tellitud kirju sinna. Puhtalt moderaatori kapriisid ei ole põhjuseks politseisse pöördumiseks

se on sama olukord et politsei kutsub inimesi üles kõik ebaseaduslikud kodus olevad relvad ära anda teatud perioodil ilma et karistataks sind kuid hoolimata lubadusest karistab ikka

tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 09.11.2008 16:06:55 vasta tsitaadiga

teretalv kirjutas:
tsitaat:

On ikka küll.

ära aja lolli juttu ei tea miks, seleta lahti? Las tanel kommeneetib seda. Ma ausaltöeldes tõesti ei mäleta miks ära bänniti Oli vist emaili vahetus üldse panin fake email ja oligi valmis , ilumus fake emaili panemisel selline tekst et ma olen siit foorumist ära bännitud? ja üldse moderaatorile ei meeldinud see et paljudel on fake email ja server asjatult saadab mingeid tellitud kirju sinna. Puhtalt moderaatori kapriisid ei ole põhjuseks politseisse pöördumiseks

se on sama olukord et politsei kutsub inimesi üles kõik ebaseaduslikud kodus olevad relvad ära anda teatud perioodil ilma et karistataks sind kuid hoolimata lubadusest karistab ikka

Jääb veel ülbust üle ka? Mees sa lähed vangi.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 35
tagasi üles
waux
HV Guru
waux

sõnum 09.11.2008 16:07:50 vasta tsitaadiga

Unholy, rahune maha nüüd.
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 09.11.2008 16:10:46 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Jääb veel ülbust üle ka? Mees sa lähed vangi.

puhtalt sellepärast et vahetasin emaili fake vastu icon_lol.gif thumbs_up.gif

kasutaja Unholy kommentaarid teiste kasutajate poolt mida teised temast arvavad räägivad enda eest
tsitaat:

Unholy, rahune maha nüüd.

tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 09.11.2008 16:11:36 vasta tsitaadiga

ja miks sa seda tegid siis? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 09.11.2008 16:13:10 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ja miks sa seda tegid siis? icon_rolleyes.gif

ma ei teadnud et ära blokeerub. Seda sai teada alles uue kasutaja tegemisel, reeglid või muu sellise alt või oli mingi postitus uute reeglite kohta

tagasi üles
riffman
HV kasutaja
riffman

sõnum 09.11.2008 16:19:00 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif Nii debiilne jutt. Kas sa küsimustele ka vastad või ajad ainult oma joru?
Sinult küsitakse "Miks sa nii tegid siis?" ja sina vastad "Ma ei teadnud et ära bannitakse". Miks on üldse vaja panna vale e-mail?
Sinu puhul arvan et kui oleksidki teadnud et sind ära bannitakse oleksid ikkagi vale aadressi pannud ja lootnud et ei tule välja.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 09.11.2008 16:26:11 vasta tsitaadiga

tsitaat:

icon_lol.gif Nii debiilne jutt. Kas sa küsimustele ka vastad või ajad ainult oma joru?
Sinult küsitakse "Miks sa nii tegid siis?" ja sina vastad "Ma ei teadnud et ära bannitakse". Miks on üldse vaja panna vale e-mail?
Sinu puhul arvan et kui oleksidki teadnud et sind ära bannitakse oleksid ikkagi vale aadressi pannud ja lootnud et ei tule välja.

kõik on suhteline
Vastan küsimusele jäi tõesti vastamata Ma ei tahtnud et mu postkasti HV mingeid teateid saadaks näiteks privaatsõnumi teade
Polnud kursis selle emailindusega
tsitaat:

moderaatorile ei meeldinud see et paljudel on fake email ja server asjatult saadab mingeid tellitud kirju sinna

tagasi üles
waux
HV Guru
waux

sõnum 09.11.2008 16:33:48 vasta tsitaadiga

seda priivaatsõnumi meilile saatmist annab ju profiilist muuta.
ja kui see meil ei oleks olnud libameil,vaid kellegi reaalne aadress,siis 1)ta oleks saanud infot sinu teguvuste jms kohta 2) oleks võinud seda infot kurjasti kasutada.
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 09.11.2008 16:39:43 vasta tsitaadiga

tsitaat:

seda priivaatsõnumi meilile saatmist annab ju profiilist muuta.
ja kui see meil ei oleks olnud libameil,vaid kellegi reaalne aadress,siis 1)ta oleks saanud infot sinu teguvuste jms kohta 2) oleks võinud seda infot kurjasti kasutada.

me kõik oleme olnud alguses dumbuserid ja üritanud tulemust saavutada valede vahenditega nagu minu emaili kirjade blokeerimine mailivahetamisega, profiilis muudatuste tegemise asemel või format c: kui mingi probleem arvutis mida saab kergesti kõrvaldada

tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 09.11.2008 16:49:50 vasta tsitaadiga

teretalv kirjutas:

me kõik oleme olnud alguses dumbuserid ja üritanud tulemust saavutada valede vahenditega nagu minu emaili kirjade blokeerimine mailivahetamisega, profiilis muudatuste tegemise asemel või format c: kui mingi probleem arvutis mida saab kergesti kõrvaldada

Palun räägi enda eest, selline üldistamine Mulle küll ei meeldi nüüd.

teretalv
HV veteran

sõnum 09.11.2008 16:53:22 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Palun räägi enda eest, selline üldistamine Mulle küll ei meeldi nüüd.

ok tunnistame et osad meist sünnivad kohe targana ja ei tee ühtki viga
Teema lukku või kustutamisele Läbu on thumbs_down.gif

tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 09.11.2008 17:52:05 vasta tsitaadiga

teretalv, doh.gif doh.gif selleks tulebki pöörduda administraatori poole, et probleemid lahendada, mitte mingi topeltkonto tekitada ja siis avalikult hakata halama icon_idea.gif
Konto võib olla suletud ka siis, kui aktiveerimiskiri ei jõua kohale (näiteks kogemata/tahtlikult pandud vale e-mail).
Üldiselt tahtlikult bännime väga väga harva, ja ka alles kõikide teiste karistusmeetodite ammendumisel.

Nii et kontrolli enne oma andmeid ja pöördu selliste probleemide lahendamiseks otse minu poole thumbs_up.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  minu vana hv kasutaja teemade liitmine praegusega
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.