Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Prederik
Kreisi kasutaja

|
07.11.2008 22:31:30
Tiger CMS ja failide üleslaadimine |
|
|
Tere!
Ehk siin mõni Tiigri kasutaja oskab aidata - ei leia enam kohta, kus Tiigrile saab pildifaile üles laadida. Tükk aega pole ühte lehte näppinud ja nüüd enam ei saa pilte üles. Lehel Failide haldus ei paista mingit nuppu ja ei tule kuidagi meelde, kuidas kunagi pildid sai serverisse saadetud
Priit
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
muusik
HV kasutaja
|
08.11.2008 22:46:41
|
|
|
Tee screen, mis sa failide halduse lehel näed.
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
0 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prederik
Kreisi kasutaja

|
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kethmar
Kreisi kasutaja

|
09.11.2008 23:30:32
|
|
|
Natukene küll teemast mööda, aga igaks juhuks ütlen ära.
Saatsin sellele Tiigri omanikule kirja, ta ütles, et uusi lehti eriti nagu ei või selle CMS-iga teha.
Samas, nagu ma aru sain, siis sul mingi vana leht.
Igaks juhuks mainisin .
Kethmar.
_________________ Kodulehekülg: http://kethmar.ee/university
Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt. |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
muusik
HV kasutaja
|
09.11.2008 23:43:01
|
|
|
Cmon, isegi php centris vist ta enda poolt üles laetud mingi vana versioon on üleval.
Lisaks ei ole ta kuskil kuulutanud, et ou nüüdsest hetkest alates ei või te minu loodud rakendust enam kasutada. Seega igaüks kes selle netist leiab, ei pruugi ju teada - et enam ei või.
Ma ei oska öelda, miks failihaldusse laadimine seal ei tööta. Järelikult sul vigane versioon?!?
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prederik
Kreisi kasutaja

|
10.11.2008 14:49:47
|
|
|
Lahendus käes ja muidugi elementaarne - pildikaustadel ei olnud kirjutamisõigust Ilmselt keeras teenusepakkuja serverit vahetades vaikimisi õigusi vähemaks ja ma ei tulnud selle peale, et üldse õigusi kontrollida. Ja ei osanud arvata ka, et CMS on nii targalt tehtud, et kontrollib ise õigusi ja salvestamise nuppe niisama ei näita
|
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|