Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
postone
HV vaatleja

|
08.11.2008 21:52:33
onScreen Drawing soft |
|
|
Küsiks tarkvara kohta millega saab arvutiekraanil olevale pildile joonistada (PS: Ma ei pea silmas fotot vaid arvuti ekraanil olevat screenview'd) ja pärast need joonistused salvestada näiteks dokumendiks, pildikujul või presentatsiooniks.
Pmst võiks olla sarnase ideega nagu seda on aktiivtahvel, aga puhtalt ainult arvuti ekraanile joonistamiseks.
Palun soovitake mingit softi sellejaoks ja mis on hea, mis mitte.
Ise vaatasin ka veidi ringi aga mingit asjalikku ei leidnud, nüüd küsin Teilt abi
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
08.11.2008 22:10:43
|
|
|
mille abil sa tahad joonistada hiirega? kui ei siis sul peab olema tablet pc või puutetundlik monitor vastava softiga
või mõtlesid screenshotile juurde joonistamist ?
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
08.11.2008 22:11:23
|
|
|
Ega ma nüüd küll öelda ei saa, et sellest soovist päriselt täielikult aru sain. Seepärast tegelen siin peamiselt arvamisega ja variantide väljapakkumisega.
Mida sa pead silmas "screenview" all? Ega mitte desktoppi?
Joonistada saab ekraanil igas joonistamist võimaldavas programmis alates Windows Paint-ist ja kui tahad joonistada mingile taustale, siis võtad selle tausta ja joonistadki sellele. Või on su probleem just selles, et ei oska joonistada tühjale taustale? Viimasel juhul tuleb lihtsalt ise programmis luua tühi dokument endale sobivates mõõtudes - jällegi võimalik igas graafikaprogrammis alates Paint-ist.
Kui otsid midagi lastepärast ja eestikeelset, siis vaata Tux Paint poole - töötab ka Windowsis.
Kui tahad joonistust hiljem suvaliselt suurendada, vähendada või kvaliteetselt välja trükkida, siis peaksid kasutama vektorgraafikat. Inkscape näiteks on päris hea ja tasuta.
Palun vabandust, kui ma nüüd midagi täiesti ebasobivat pakkusin - ma lihtsalt ei saanud su soovist paremini aru. Sel juhul ürita pikemalt lahti seletada, mida sa teha tahad.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
postone
HV vaatleja

|
08.11.2008 22:34:34
|
|
|
jah pean silmas hiirega ekraanile joonistamist. Pmst need paint, photoshop jne soft ming ei huvita aga tänan sellegipoolest aitamast. Eks ma ei ole kõigeparem sõnaseadja ka.
Aga soft peaks olema selline millega ma saan live's joonistada selle peale mida arvuti ekraan mulle antud ajahetkel kuvab ja teha selle peale märkmeid ning salvestada koos sellega. Seda ideed ei ole ka mõtet pakkuda, et tee screenshot ja siis joonista a-la paintis sinna peale.
Vaja oleks just softi millega ma saan ekraanikuvale joonistada, märkmeid teha ja lihtsalt salvestada. Pmst sama asi nagu seda on aktiivtahvel, ainult mitte ma ei joonista aktiivtahvli abiga vaid teen seda hiire/klaviatuuriga arvuti ekraanile. Näiteks zoomit on midagi sellist, aga siiamaani ei ole avastanud kuidas saaks sellega teha textbox'e ja ise valida värve vahendeid millega joonistada ja märkmeid teha. eriti kaval oleks see, kui oleks võimalik ka ekraanil toimuvat videoks salvestada koos heliga
viimati muutis postone 08.11.2008 23:14:07, muudetud 1 kord |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
08.11.2008 22:36:42
|
|
|
on olemas tasuta soft onscreendisplay millega vajutad määratud pildistamis nupule klaveril ja siis saadetakse pilt otse editeerimis programmi mile sa oled valinud Kas see oleks parem variant?
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
raudpits
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
08.11.2008 23:07:46
|
|
|
Noh, päris live-pildile pole võimalik joonistada ja seda ei oska ka SnagIt, nagu ma kirjeldusest loen ning SnagIt töötabki põhimõtteliselt nagu pakutud onscreendisplay + graafikaprogramm - teeb screenshotte ja laseb neid kohe töödelda - tasuta programmidest sisaldab mõlemat Photoscape.
Aga natuke pikema sebimisega (mõni hiireklikk rohkem) saab sama teha igas seni nimetatud programmis
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
viimati muutis Dogbert 09.11.2008 01:39:56, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
postone
HV vaatleja

|
08.11.2008 23:16:11
|
|
|
vot vot vot....see on midagi sellist mida otsin
nüüd katsetama. 8)
Kui teate lisada siia asjalikke linke ja õpetusi selle kasutamisest siis ka see on teretulnud
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
09.11.2008 20:39:16
|
|
|
camtasia studio?
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|