Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Araablane
Kreisi kasutaja
|
05.11.2008 13:52:24
Tõsine mure läpakaga |
|
|
Mure siis selline et tuli sõbranna minu juurde et ma laseks uue XP peale, mõeldud tehtud aga siis hakkasid mured pihta.
Kui regiooni valima pidi jooksis arvuti kokku ja teist korda siis kui hakkas minu meelest draivereid (vist) installima.
Mis seal ikka aku tagant välja ja uuesti tööle, laeb ilusti Xp värgid ära aga siis kui desktopi ette saab arvuti lihtsalt hangub aga kui XP plaadi sisse panen siis selle loeb ilusti välja samas kui klaver ja touchpad ei tööta.
Temperatuurid on ka käega katsudes imelikult suured (tunduvad vähemalt küll), pluss ta oli seda läpakat mingi 5 päeva sees hoidnud sest ei julgenud välja lülitada nii et äkki mingi juhe sees sulas läbi?
Kõik mõtted tere tulnud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
05.11.2008 13:59:33
|
|
|
Clean installiga haingub , kas Safe modes laseb sisse ? Mis läpakaga üldse tegu on ?
_________________ Iga reede Tallinnast Rakverre , Iga Pühapäev Rakverest Tallinna kui tahad ka saab vb kokkuleppele (tel 53341094)
otsin kokku katkiseid kõvakettaid projekti jaoks , kel tasuta jagada on oleks tänulik.
Ostan , Müün ja Vahetan vanavara. |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
05.11.2008 14:03:51
|
|
|
BIOSi uuendus võta kõigepealt ette. See on üks asi, millega Aceri temperatuurid kontrolli alla saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
obundra
Kreisi kasutaja

|
05.11.2008 14:52:08
|
|
|
Tasub uurida, kas jahutust tolmust ka puhastatud on viimase viisaastaku jooksul.
_________________ Hold the heathen hammer high! |
|
tagasi üles |
|
 |
Araablane
Kreisi kasutaja
|
05.11.2008 15:07:51
|
|
|
obundra kirjutas: |
Tasub uurida, kas jahutust tolmust ka puhastatud on viimase viisaastaku jooksul. |
Läks just seda tegema kuhugi enda kasuisa juurde nii et loodame et saab tempid korda.
Aga ma ei tea miks mul ei tulnud pähe Safe modes sisse minna
Ja ta oli oma läpakat 9 päeva järjest see hoidnud
|
|
tagasi üles |
|
 |
raido357
HV veteran
|
05.11.2008 15:17:30
|
|
|
Mis see siin loeb kaua masin sees on ? Serverid on 24/7 sees, see neid veel katki ei tee ju ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Araablane
Kreisi kasutaja
|
05.11.2008 15:43:08
|
|
|
raido357 kirjutas: |
Mis see siin loeb kaua masin sees on ? Serverid on 24/7 sees, see neid veel katki ei tee ju ? |
Server on korralikult jahutatud ka
Aga ma mõtlesin selles mõttes et need tempid mis tal võisid olla et äkki põles sees midagi lihtsalt läbi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
05.11.2008 15:48:27
|
|
|
anna kasti specse ka palun , siis vaatab mis seal meeletult küpseda üldse saab .
_________________ Iga reede Tallinnast Rakverre , Iga Pühapäev Rakverest Tallinna kui tahad ka saab vb kokkuleppele (tel 53341094)
otsin kokku katkiseid kõvakettaid projekti jaoks , kel tasuta jagada on oleks tänulik.
Ostan , Müün ja Vahetan vanavara. |
|
tagasi üles |
|
 |
Araablane
Kreisi kasutaja
|
06.11.2008 22:41:40
|
|
|
Käis oma kasuisa juures ära ja peale seda juba temp käega tuntavalt langes aga kuna ta pidi minema minema siis ütlesim talle et viigu parandusse nii et selle teema võib lukku panna.
Kõige pullim on see et see läpakas on Egiptusest pool aastat tagasi ostetud nii et huisnim tal
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|