praegune kellaaeg 20.06.2025 06:34:43
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
limp
HV Guru

|
05.11.2008 17:49:04
Nationstates 2 |
|
|
Mäng asub: siin ja on tasuta
Ise olen mänginud juba 3a. Põhimõtteliselt loodi keskkond hoopis miskise raamatu promomiseks. Ühesõnaga teed endale riigi, hakkad valitsema. Saad valida, kui mitme päeva tagant tuleb sulle probleemseid ülesandeid.
Vastuse variante on nendele päris palju. Näiteks üks päev tuli Harry Potteri keelamine päevakorda
Saad astuda ÜRO-ga ja saad enda nn communityd teha (miskisuguse regiooni kuhu tulevad kõik tuttavad/sõbrad), mina olin mingi aeg eestlaste regioonis aga siis enamus ei viitsinud enam mängida ja mina jäin nüüd sinna üksi
Kel vähegi viitsimist on, see võiks ära proovida, aega see eriti ei nõua, lihtsalt igapäev korraks sisselogida ja mõnele küsimusele riigi juhtimise vallas vastata
edit: Kuna kahte järjestikust posti ei saa teha, siis:
upitan vana teema
käimas on Nationstates 2 Open Beta, kas keegi siit ka seda mängib, võiks mingisugused trade routed jne teha. Endal alles esimene päev asjaga tutvuda.
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|