praegune kellaaeg 17.06.2025 21:15:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
karla01
HV vaatleja
|
11.12.2008 00:05:39
Probleem partitsioonide ja bootimisega |
|
|
tahtsin teha dualbooti vista ja linuxi backtrack 3 -ga, eelnevalt oli mul kovakas jaotatud kaheks partitsiooniks (windows oli 60 gigase peal ja ylej22nud meedia ja failid programmid 120 giga). N2pistasin win pardilt 5 giga 2ra ja tegin sellest linuxi ext3 partitsiooni, buutisin seej2rel backtracki ylesse ja lugedes "how to"-d sain teada et m6istlik on teha backtracki jaoks weel lisaks 500 megane ext2 ja linux-swap partitsioon. OK, hakkasin vistat ylesse buutima ja viimane enam ei k2ivitunud, ei hakanud pead murdma kuna polegi eriline vista s6ber nii et xp plaat sisse ja tegin xp-le 10 gigase partitsiooni ja installisin selle sinna peale, k6ik oli ok, siis avasin partitionmagic8 ja tahtsin partitsioone tegema hakata aga see ütles et (t2pselt ei m2leta mis oli aga) primary volume partition order is not right, do you want to let the partitionmagic reorder it==umbesnii ütles. vajutasin ok, tegi midagi, seej'rel proovisin uuesti partitionmagicut t66le panna ja sama asi, lasin uuesti teha, kolmandal korral tuli mingisugune error message ja arvasin et 2kki reboot aitab, aga kahjuks enam ei l'he ka xp t66le, xp logo tuleb ette ja sinna ta j22b, panin xp plaadi sisse et 2kki saan pardid K6IK 2ra kustutada ja nullist alustada aga v6ta n2pust, enam ei saa midagi teha. arvuti kysib ainult et: press any key to boot from CD, ok siis tuleb: setup is inspecting computer hardware change. vms ja k6ik, midagi enamat ei saa ma teha.
buutisin m2lukaardilt backtracki ylesse ja vaatasin sellega parte, k6ik oleks nagu ok ainult et kui systemi alt vaadata on mul seda 120gigast partitsiooni 10 tk, kui aga vaadata QTparted-ga oleks nagu k6ik korras.
niisis olen hetkel n6utu ja ei oska midagi teha, suht kiire on ka asjaga, peaasi et korda saaks, hetkel ei olegi enam oluline kas andmed j22vad alles voi mitte!!
vabandan 2 ja 6 mul pole backtrackis eesti keelt
|
|
tagasi üles |
|
 |
raul1978
HV kasutaja
|
11.12.2008 08:00:58
|
|
|
tee portatsioonid linuxi plaadiga. paigalda enne linux,siis win
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
karla01
HV vaatleja
|
12.12.2008 21:46:49
|
|
|
njh, aga mai saa aru mix ta ei lase mulxp plaadilt installi enam teha.
Millist linuxit soovitad, backtrackis QPparted GUI ei tööta ja konsooliga pole varem parte teinud st ei oska. Äkki keegi ütleb mõne käsu?
oleks siis vaja terve ketas teha unallocated tsooniks ja seejärel juba oskan arvatavasti ise, aga jah ennem vaja need vigased pardid kõik ära kustutada
EDIT: Oma j6ududega j6udsin nüüd siiamaani et, arvuti k2ivitumisel ytleb: BOOTMGR missing press ctr alt delete to reboot
jah, m]istus otsas hetkel, oleks abi vaja siis....
EDIT: nonoh ei olegi teadjamehi we
|
|
tagasi üles |
|
 |
raul1978
HV kasutaja
|
12.12.2008 21:52:59
|
|
|
alusta mingi uuema ubuntu installimisega seal saad kõik üksipulgi kõik paika panna
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|